2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا چقد یه سری ها درک ندارن این دختر داره از ازمایشگا میپرسه اکثرا بلا استثنا دارن میگن رابطه جنسی ...

اینجا اکثرا این جوری هستن من هروقت تاپیک میگم دوس دارین نیایین ولی بازم میان چرت میگن 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

نمیدونم چیشد خیلی علاقه پیدا کردیم بهم عشق ورزید بهم ودیگ...

خانواده ها در جریانن ؟ اگه در جریان نیستن بدون اون نمیگیرتت 

خودتم گول نزن نه من باهاش رابطه داشتم نه اون قول داده 

اون یه چیزی گفت تو ام باور کردی ؟ ۱۶ سالته کلا اون بگه وقته رابطس اخه

واقعا چقد یه سری ها درک ندارن این دختر داره از ازمایشگا میپرسه اکثرا بلا استثنا دارن میگن رابطه جنسی ...

همین شماها باعث شدید یه بچه تو این سن ترس ایدز زگیل تناسلی داشته باشه 

بله میپرسیم که بفهمه چقدر اشتباه کرده 

این هنوز دلش به طرف خوشه راحت گول خورده 

خانواده اش هم از همه جا بیخبر 

از یه جا باید بشنوه که عاقبت کارش چیه 

همین شماها باعث شدید یه بچه تو این سن ترس ایدز زگیل تناسلی داشته باشه بله میپرسیم که بفهمه چقدر اشتب ...

همین دیگه راهکار بدید 

تو دبیرستات دخترانه رفتن ازمایش گرفتن از یه کلا ۹ نفر اچ پی وی داشتن 

خانواده ها در جریانن ؟ اگه در جریان نیستن بدون اون نمیگیرتت خودتم گول نزن نه من باهاش رابطه داشتم نه ...

واچه لضومی داره دروغ بگم ؟ بله رفت و امد داریم برام چله اوردن خانوادش پول میده برام عشقم