2777
2789
عنوان

خانوما شوهرم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3083 بازدید | 144 پست
یعنی شمام میگید به روش نیارم

به نظرم به روش نیار 

ولی به گوشش برسون که برات قابل تحمل نیست

چون وقتی به روش میاری دیگه قبحش برای اون میریزه و برای تو هم عادی میشه

اونم ممکنه بگه اب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب

به روش بیاری راه انکار زیاد هست 

ولی دیگه اون اعتماد و حس سابق وجود نداره 

بازم هرطور خودت صلاح میدونی

من نه ازدواج کردم و نه سنم به جایی قد میده برای یک زندگی بخوام تصمیم بگیرم بگم چیکار کن چیکار نکن

ولی چیزی که به نظرم عقلانی تره این راهه

به هرحال شما داری بچه دار میشی و قطعا زندگی و بچتو هم دوست داری

اگه بهش بگی ممکنه دیگه اون زندگی سابق رو نداشته باشی و خدایی نکرده سرد بشید

همینکه یه ترسی داره از اینکه تو بفهمی خوبه

چه بدمن که خیانت ندیدم خدایی هیچوقتولی کلا در هیچ حالتی دوتا چیز رو نمی پذیرمخیانتکتکادم هرکاری هم ک ...

😔😔😔بخت بعضی ادما از روز اول سیاهه

میذارم به پای بچگیش شاید عوض شد 

ولی خب هیچوقت اون زخمی که توی قلب منه ترمیم نمیشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😔😔😔بخت بعضی ادما از روز اول سیاههمیذارم به پای بچگیش شاید عوض شد ولی خب هیچوقت اون زخمی که توی قل ...

الهی بگردم برات خواهر    چشونه این روانی های خیانت کار وحشی دست به زن دار

منم شوهرم دست به زن داشت زیاد مشر وب میخورد

و خیلی اخلاقای عن دیگه داشت

راحت شدم از دستش 5 ساله

الهی بگردم برات خواهر چشونه این روانی های خیانت کار وحشی دست به زن دارمنم شوهرم دست به زن داشت زی ...

خدا نکنه عزیزم

دقیقا خدا لعنتشون کنه

من شوهرم نیست مجردم هنوز 

ولی همونقد که اذیتم کرد سر این موضوع صد برابرش دوسم داشت و محبت میکرد باهام خیلی خوب بود ولی وقتی به روش اوردم پررو شد 

دیگه فک میکرد برام عادیه

وقتی قهر میکردم گریش میگرفت 

ولی هیچوقت فراموش نمیکنم که بهم بدی کرد

جدا شدی؟

چرا دقیقا ادم برای همچین موضوعی که هنوز مشخص نیست خانوادشو باید در جریان بزاره؟ که دیگه اگه کاریم نک ...

کامل بخون پستمو من تمام راههارو گفتم

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
نه طلاق نمی گیرمفقط میخوام بدتر نشه

ببین تو شکاک شدی اگه خیانت میکرد رفتارش باتو اینجوری نبود بشین زندگیتو بکن فکرشم نکن بگو خدایا خودمو بچمو شوهرمو زندگیمو به خودت میسپارم خودت نگهدارمون باش ...بببین الان شوهر نیستا زندگی به این خوبی داری شوهرتم هواتو داره اونجوری که گفتی راصی هستی پس فقط بسپار بخدا انشاءالله جیزی نیس ...فقط اینو بدون خیانت ذاتی هس تو وجود انسانها ترکم نمیشه چه مرد چه زن....انشاءالله تو توهم زدی چیزی نیس ...اصلا میگیر نشو با این وصعت خودتو بچتم تو استرس ننداز....بشین فکرشم نکن مثل قبل زندگیتو بکن

چرا دقیقا ادم برای همچین موضوعی که هنوز مشخص نیست خانوادشو باید در جریان بزاره؟ که دیگه اگه کاریم نک ...

الان اینایی که گفتی فکر ونطر شماس اونم فکر نطر منه هیچکس مثل هم نیس حالا اسی نسبت به عقل وافکارش تصمیم میگیره ماها هم تطرمونو میدیم ...نطر من همینه اون شکاک شده چیزی نیس پایینم بهش گفتم

الان اینایی که گفتی فکر ونطر شماس اونم فکر نطر منه هیچکس مثل هم نیس حالا اسی نسبت به عقل وافکارش تصم ...

اونکه اره 

هرکسی ی نظری داره اما من ی بار برا خودم پیش امده بود نظرمو طبق

اون گفتم که بعدها من خودم فهمیدم اشتباه کردم

روزای خوب توی راه😎✌🏻