2777
2789
عنوان

خانوما شوهرم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2767 بازدید | 142 پست
متووووووووووووجه ای؟؟؟؟؟؟ گوشی شوهرش چجوری بره اثر انگشت هست بعد بره گوشی همسرش شوهرش نمیگه این مد چ ...

عزیزم نیازی نیست گوشی شوهرشو برداره تو گوشی خودشم میتونه انجام بده بدون اینکه اون متوجه بشه 

میتونه سیمکارت شوهرشو بزاره رو گوشی خودش دو دقه همم اسی داده میگه که میتونه به بهانه ای گوشیشو بگیره

فقد دوتا کد لازمه برای خط شوهرش بقیش رو گوشی خودش رواله

روزای خوب توی راه😎✌🏻

گولت اون تعریفای اولتهچیزی شما گفتی یعنی خیلی خیلی خوبه ها ولی حالا این وسط یه حیانت هم میکنه

واقعا خیلی خیلی خوبه

برای چی بخوام خودمو گول بزنم اگه بد بود خیانتم می‌کرد هر زنی بود سرد میشد ازش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا خیلی خیلی خوبهبرای چی بخوام خودمو گول بزنم اگه بد بود خیانتم می‌کرد هر زنی بود سرد میشد ازش

خدا از نا آگاهی خودت نجاتت بده 

بحثب ندارم باهات چون هدر رفت انرژیم و شما خودت رو زدی به خواب نمیشه بیدارت کرد

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

من نمیتونم قضاوت کنم چون خیلی احتمال این وسط هست.وشاید کلا همچین چیزی نباشه.

ولی اگر درست شنیدی و مطمئنی این خوره تدی جونت میفته پس سعی کن بفهمی کی بوده حدااقل.وگرنه داری خودتو فقط گول میزنی‌

چرا؟؟؟چون زندگی خوبی داری و نمیخوای مواجه بشی با یک خقیقت تلخ.بازم میگم اگر درست شنیده باشی و تهش تقش دربیاد.

ولی اگر میخوای خودتو بزنی کوچه علی چپ و به روت نیاری وزندگی کنی و چون صرفا زندگیت خوبه پس همین روال ادامه بده.پیگیر نباش خیانت کنه یا نکنه دیگه نباید فرقی به حالت داشته باشه چون تو درهرصورت میخوای خودتو گول بزنی زندگی کنی‌ اینو از حرفای خودت نسبت به حرفهای کاربرا میگم.

هرزنی بود تاالان لااقل یکم همت میکرد گوشیو بدست بیاره ببینه اون شماره کیه. تواصلا نمیخوای حرگتی کنی چون ته دلت اینه که نمیخوای زندگبت خراب شه.پس ببخیالش باش

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀