2777
2789
عنوان

پسرم متولد 99 هست چه سالی میره مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 61 پست
عزیزم خدا حفظش کنه منم مهد نزاشتم ترسیدم اذیت بشه بچم

قربونت خدا بچه ی شمارم حفظ کنه زیرسایه پدرومادر بزرگ شه.....💖🙏

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
منم دنبال مدرسم از تابستون😅😅😅انقد میترسم از بچه های مدرسه چی میشن اینا

بخدا منم هی میگم تا موعد مدرسه برم یحای بهتر قاطی کردم دیوونه نشم خوبه راستی شهریه مدرسه دولتی چجوریه 

La Ra

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا منم هی میگم تا موعد مدرسه برم یحای بهتر قاطی کردم دیوونه نشم خوبه راستی شهریه مدرسه دولتی چجوری ...

دولتی که فقط کمک به مدرسه میگیرن ۳۰۰ ۴۰۰ ..البته منطقه ی دیگه ثبت نام کنی ازت کمک به مدرسه تپل میگیری یکی دو تومن.....منم میخوام دولتی بزارم دوتا پیدا کردم فعلا😅😅رفتم یکیشو دیدم یکیش رو تابستون میرم نگا کنم😅اینهمه مصیبت میکشیم بزرگ شد نیگه چیکا کردین به من که

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

دو سال دیگه پیش دبستانی می‌ره ،سه سال دیگه مدرسه .چون نیمه دومی هست .باید اول مهر پنج سال کاملش شده باشه تا بره پیش دبستانی  .و باید اول مهر شش سال کاملش شده باشه تا واکسن بزنه و بره اول دبستان 

بچه ها پسر من خرداد ۹۹ هست یکم گیراییش ضعیفه گفتارشم تازه اوکی شده تصمیم گرفتم سال ۱۴۰۴که باید بره پیش بزارم مهدبعد ۱۴۰۵بره پیش ۱۴۰۶ بره کلاس اول به نظرتون کارم درسته ؟؟؟آخه جسشم خیلی کوچولو میگم بین بچه ها نمیتونه خودشو جمع کنه😔😔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔