2777
2789
عنوان

خانوما شوهرم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3087 بازدید | 144 پست
اره اینم فکر خوبیه ولی بنظرم یه مدت بگه حالم بده استراحت مطلق باید باشم و نباید هیچ فشاری بهم وارد ش ...

آره باید همین کارو کنه 

عذاب وجدان بندازه تو دل شوهرش بلکه به خودش بیاد...چقد حیف بخدا..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به خدا اصلا زندگی ما رو ندیدی هیچ مشکلی نداریم تعریف نمی کنم ولی هم خوشگلم هم جوونمعاشقه پسره باردار ...

اصلا شما زشت باشی بد باشی پیر باشی دلیل نمیشه خیانت کنه

ادم باید تعهد داشته باشه

واقعا متاسفم بابت این اتفاق

فقط از خدا میخوام برای مادر یا خواهرش فرستاده باشه که اذیت نشی

چقد پول از حسابش کم شده که سین جینش کردی؟

این اتفاق دیشب ساعت ۱۰ افتاد

فک کن من بدنم میلرزید به بچم فکر میکردم و گیج بودم

امروز صبح فقط،بهش گفتم چقد از پول توی حسابت مونده

کلی توضیح داد ویه پول کمی مونده بود

البته خرج زیاد کردیم خودمون

هنوز مبلغش دستم نیومده

گیجم هنوز نمی دونم اصلا کیه

آره باید همین کارو کنه عذاب وجدان بندازه تو دل شوهرش بلکه به خودش بیاد...چقد حیف بخدا..

دقیقا

جوری ک شوهره بگه تا چیزی نفهمیده تمومش کنم 

مردا وقتی همه چیز معلوم میشه شیر میشن

ولی وقتی چیزی بیرون نیفتاده خیلی میترسن

اگه به روش بیاره همین الان یا میزنه زیرش یا شیر میشه و روش باز میشه قبحش براش میریزه

چند روزی به خاطر این موضوع خودشو ناراحت نشون بده که بفهمه این قضیه برای استارتر خیلی وحشتناکه پذیرفتنش

دقیقاجوری ک شوهره بگه تا چیزی نفهمیده تمومش کنم مردا وقتی همه چیز معلوم میشه شیر میشنولی وقتی چیزی ب ...

دقیقا

همیشه قبل لو رفتن ترس دارن

بعدش تازه پرو هم میشن و بدتر...

عزیزم فعلا چیزی به روش نیار فردایی وقتی که از سرکار اومد دمغ باش اگه پرسید چته بگو دوستم یه مشکلی براش پیش اومده خیلی ناراحتم

شوهرش خیانت کرده برای دختره کادو گرفته 

پول و زمانی که میتونست خرج بچه و زنش کنه خرج یه دختر بی سر وپا کرده 

بگو دور از جون اگه من بودم دق میکردم اون خیلی طاقت داره

مردا چی تو سرشون میگذره زندگیشونو به خاطر یه هوس زودگذر اینجوری در معرض نابودی قرار میدن

خیلی خوشحالم که تورو دارم و بهم متعهدی همیشه 

اینجوری جوگیرش کن یکم

بغلش کن خودتو ناز کن براش که عذاب وجدان بگیره 

میخوام به یه بهونه ای گوشیشو بگیرم

یعنی اصلا گوشیشو دستت نمیده؟ 

وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫                         (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫
دقیقاهمیشه قبل لو رفتن ترس دارنبعدش تازه پرو هم میشن و بدتر...

بار اول میدونستم بچه بودم خرم کرد

بعدش گفتم نه قبول نمیکنم این کارو کنی 

بار دوم فهمیدم دعوا راه انداختم به غلط کردن افتاد

بار سوم دعوا کردم گفت تقصیر خودته من که گفتم اینجور ادمیم مشکل توعه که عاشق من شدی

بار های بعدی میگفت لیاقتتو ندارم ذاتم بده

شکاک شدم نسبت به همه چیززززز

تا روزی که زنده ام نمیتونم به چیزی خوش بین شدم

شاید اینم بخت منه

وقتی از بچگی بین این چیزا بزرگ شی به چی میتونی اعتماد کنی...

بار اول میدونستم بچه بودم خرم کردبعدش گفتم نه قبول نمیکنم این کارو کنی بار دوم فهمیدم دعوا راه انداخ ...

چه بد

من که خیانت ندیدم خدایی هیچوقت

ولی کلا در هیچ حالتی دوتا چیز رو نمی پذیرم

خیانت

کتک

ادم هرکاری هم که کرده باشه هرررررررررکاریا هررررکاری بازم قابل قبول نیست برام