2777
2789
عنوان

خانوما شوهرم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3087 بازدید | 144 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه شرایط طلاق دارم نه قصدشوزندگیم خوبه دوسش دارمفقط میگم به روی خودم نیارم بدتر نشه

به روی خودت بیاری بدتر میشه...دیگه خیالش راحت میشه که میدونی الان باز ترس داره که تو بفهمی زیاد غلطی نمیکنه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم  
رمز گوشیشو ندارمباید به یه بهونه ای گوشیشو بگیرم

راستی اصلا نیاز به رمز گوشیش نیست 

موقعی که خواب بود برو سیمکارتشو در بیار بزار رو گوشی خودت اصلا 

راحت بعد که دیدی درست شنیدی 

اون موقع برو تو کارا دیگش 

بعد پیامکاشم چک کن

روزای خوب توی راه😎✌🏻

خوابش خیلی سبکه؟خب وقتی داره با گوشی کار میکنه بگیر ازش بگو گوشی خودم خاموش شد بگو میخوام به مامانم ...

میتونم به یه بهونه ای بگیرم ازش

ولی،چون صبح بهشگیر دادم احتمالا بفهمه برای چی میخوام

حالم بد میشه وقتی تاپیک خیانت میبینم

زمانی که میشه برای خانواده صرف کرد

پولی که میشه هزینه لحظه های شیرین تر زندگی کرد

خرج یه بی سروپا میشه

خدا ازشون نگذره که به خاطر هوس خودشون زنارو زجر میدن

اگه اون زن میدونه متاهله و باهاشه انشالله به جایی برسه که نه راه پس داشته باشه نه راه پیش

راستی اصلا نیاز به رمز گوشیش نیست موقعی که خواب بود برو سیمکارتشو در بیار بزار رو گوشی خودت اصلا راح ...

من فقط میتونم به یه بهانه ای گوشیشو بگیرم

مثلا فیلم داخل گوشیشو بخوام بریزم روی لپ تاپ

زن فهمیده ای هستی 

به روش نیار اصلا

چون صبح گیر دادی یکی دو روز صبر کن بعد گوشیشو بگیر الان بگیری شک میکنه

تو اپ ایرانسل من یا همراه من میتونی ریز مکالماتشو دربیاری 

ببینی چیکار کرده 

[کاربری دوم] کاش هیچوقت مهر آدمی که قسمتتون نیست،به دلتون نیوفته...
به مادرش همیشه پول میده منم برام مهم نیست چون مادرش زن خوبیهخواهرش وضع مالیش عالیه

چقد پول از حسابش کم شده که سین جینش کردی؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
بنظرم داستان رو براش تعریف کنبگو دوستم شوهرش اینکارو کرده و ....ببین عکس العملش چیه

اره اینم فکر خوبیه ولی بنظرم یه مدت بگه حالم بده استراحت مطلق باید باشم و نباید هیچ فشاری بهم وارد شه

جوری ک شوهرش مجبور شه بهش توجه کنه خیلی

بعد یه روز اینو بعنوان داستان همسر دوستش با گریه و زاری تعریف کنه بگه چقد ناراحت شدم واسه دوستم

خداروشکر که تو خوبی و فلان

حالم بد میشه وقتی تاپیک خیانت میبینمزمانی که میشه برای خانواده صرف کردپولی که میشه هزینه لحظه های شی ...

به خدا اصلا زندگی ما رو ندیدی هیچ مشکلی نداریم 

تعریف نمی کنم ولی هم خوشگلم هم جوونم

عاشقه پسره باردارم بمونم پسره 

نمی دونم این چه کاریه 

رفتارم باهاش خوبه

حتی رابطه جنسیمون توی بارداری اوکیه