2777
2789
عنوان

این برنامه ازدواجو تو اینستا کسی دیده❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 69 پست
پونصد تومن نگفتن اسی از خودش دراورده ولی کم نیستن مردایی که پولدار بودن و زن معمولی یا فقیر گرفتن ات ...

این چه حرفیه میزنی؟اسی از خودش درنیاورده...شما ندیدی دلیل نمیشه استارتر دروغ بگه...منم دیدم و واقعا دو تاشون گفتن حداقل پانصد به بالا باید درآمد پسره باشه و درآمد یک میلیارد در ماه بسیار عادی هست ..البته  پسرها هم کم نمیارن و میگفتن شرایط مالی دختره باید فلان باشه..شرایط ظاهری و غذاخوردن و ..باید بهمان باشه...

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

خب وقتی داره نیاد بگه تو واسم بخر اونم نه به همسرش به پسری که هنوز باهاش وارد رابطه هم نشده.خودش راح ...

من کاری به اینا ندارم اینا سناریو هستن نود درصد شون ولی خیلی چیزا به روزی برمیگرده بعضی دخترا روزی خیلی زیادی دارن 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا با نظرتون موافقم منم خودم اصلااا روم نمیشه حتی از نامزدم چیزی بخوام 🤣نامزدم ک هیچی از بابامم‌ ...

تایه حدی خواستن طبیعیه  ولی کسی که خودش هیچه بیادبگه اله بله من اونو مبخوام اینو میخوام این گدا گشنن دختر موفق نمیاد به پسره مردم بگه برام همین اول راه خرج گن

برام صلوات میفرستین
این دری وری ها چیه پر شده تواینستا چندتا بیخانواده ریختن روهم برنامه درست میکنن عادی سازی میکنن 2کلا ...

👍👍

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
کارخونه دار هرگز از این زنا نمیگیره عزیزم که سرمایه شو به باد بده.اینجور زنارو معمولا مردای کلاه برد ...

عزیز اینا همشون سناریو هست هیچ کدومشون واقعی این حرفا رو نمیزننن که ولی والا پدر بزرگ من نه اینکه کارخانه دار باشه ولی خیلی‌ پولدار هست رفته یه زن ۳۶ساله گرفته که مثلا این زن زندگی هست در حالی که ما میدونیم به خاطر پولش هست مامانبزرگ خودم یه زن قانع بود که بابابزرگم خیانت کرد بهش مردا قدر دخترای ساده رو نمی‌دونن حقشون این پلنگ های پول بکن هست 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

این چه حرفیه میزنی؟اسی از خودش درنیاورده...شما ندیدی دلیل نمیشه استارتر دروغ بگه...منم دیدم و واقعا ...

خیلی گفتن . این برنامه ها که ساختگی و برای جذب مخاطبن ولی  دارن توقعات دختر و پسرا روخیلی  زیاد مبکنن

برام صلوات میفرستین
این چه حرفیه میزنی؟اسی از خودش درنیاورده...شما ندیدی دلیل نمیشه استارتر دروغ بگه...منم دیدم و واقعا ...

خب پس وقتی پسری توقع انجلیا جولی داره خودشم باید در حد پونصد میلیون در بیاره دیگه 

من کاری به اینا ندارم اینا سناریو هستن نود درصد شون ولی خیلی چیزا به روزی برمیگرده بعضی دخترا روزی خ ...

کلا این برنامه ها ساختگی هستن و فقطو فقط توقعات دختر و پسرا  رو زیاد میکنن هم از لحاظ ظاهر هم مالی

برام صلوات میفرستین
منم آدم دیدم میگفت پسر فقط دو*دول داشته باشه اونم مصیبش نشده و پیر شده آدم هم دیدم چیزای زیادی میخوا ...

حالا تو عالم خلقت جز پول، مسئله دیگه ای مطرح نیست؟

چرا من هیچ وقت انقدر رو پول خواستگار زوم نکردم؟

یعنی پول انقدر مهمه؟

عقاید، شخصیت، اخلاق و رفتار، جهان بینی، فرهنگ طرف مهم نیست یا تو اولویت نیست که پول ازش پیشی بگیره؟

ازدواجی که معیار دختر پول پسر باشه معیار پسر زیبایی دختر باشه، دوامی نداره.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
عزیز اینا همشون سناریو هست هیچ کدومشون واقعی این حرفا رو نمیزننن که ولی والا پدر بزرگ من نه اینکه کا ...

البته من منظورم از مردای کارخونه داری که اینکارو نمیکنن،اون زحمت کش ها بودش که پولشونو از راه حلال و درست درمیارن و واسشون مهمه کجا خرج بشه عزیزم.

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

کارخونه دار هرگز از این زنا نمیگیره عزیزم که سرمایه شو به باد بده.اینجور زنارو معمولا مردای کلاه برد ...

ای گفتی بخدا حق گفتی

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
خب پس وقتی پسری توقع انجلیا جولی داره خودشم باید در حد پونصد میلیون در بیاره دیگه

من کلا حرفم با دو جنسم هست دخترا از دم عملی پسراهم الکی میان میگن ما ثروت قارونو داریم

برام صلوات میفرستین
چرا تصور میکنید اگر از راه حرام کسی نره، از راه حلال نمیشه؟یا اینکه چرا فکر میکنید اون دختر پسرایی ک ...

بابا اینا همش دروغه اصلا قرار نیست باهم دوست بشن که فقط میان تو برنامه تا پیچ هاشون بره بالا و کسی که اینارو به برنامه دعوت میکنه سناریو میده تا وایرال بشه و شاید باورت نشه ولی پول میلیاردی به جیب میزنن

ای گفتی بخدا حق گفتی

جدی عزیزم.مردی که از راه حلال پول دربیاره با زحمت،هرگز خرج چنین زنهایی نمیکنه🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

حالا تو عالم خلقت جز پول، مسئله دیگه ای مطرح نیست؟چرا من هیچ وقت انقدر رو پول خواستگار زوم نکردم؟یعن ...

بابا اینا براشون مهم نیست به راحتی طلاق میگیرن و میرن برای ازدواجهای بعدی که فقطو فقط پولدار باشه طرف

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️