2777
2789
عنوان

این برنامه ازدواجو تو اینستا کسی دیده❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 69 پست
منی که الان خانوادم آه دربساط ندارن قطعایه پسرباماهی ۵۰۰تومن وبنزنمیاددنبالم تودین هم توصیه به هم کف ...

پونصد تومن نگفتن اسی از خودش دراورده ولی کم نیستن مردایی که پولدار بودن و زن معمولی یا فقیر گرفتن اتفاقا مردا توست دارن از لحاظی مالی از زن بالاتر باشن 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

مسخره بازی با اسمهای با کلاس خارجی!همین چیزها مد شد‌ که قبح ارتباط با نامحرم شکسته شد و آخرش هم فقط ...

ارتباط بانامحرم منظوره من نیس الان دیگه دنیای مدرنی شده نمیشه با کسی بدون ارتباط  و شناخت ازدواج کرد حتی دیگه صدا و سیمای پفکی هم اینارو عادی نشون میده. من منظورم توقعات ک حرفهای بیخود دختراس

برام صلوات میفرستین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ادم از همسرش پدره بچش نمیتونه این انتظارو داشته باشه بعد بیاد از پسری که هنوز نمیشناستش این چیزارو ب ...

خب تو‌نخواه نخوای هم نصیبت نمیشه یکی هست می‌خواد و واقعا هم براش اتفاق میوفته البته درآمد پونصد میلیونی رو من ندیدم کسی بگه اغراق نکن ولی پول و همه میگن 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

پونصد تومن نگفتن اسی از خودش دراورده ولی کم نیستن مردایی که پولدار بودن و زن معمولی یا فقیر گرفتن ات ...

کجا ازخوم درآوردمم من بیشتره قسمتاشو دیدم تازه همین الان باز دیدم اون دختر بلونده که قبلا هم تو اینستا معروف شده بود میگفت گمشو بابااااا همونو دیدم میگفت خرجم ماهانه ۳۰۰ به بالاس طرفمم باید درآمدش بالای۵۰۰ ملیون باشه

برام صلوات میفرستین
ادم از همسرش پدره بچش نمیتونه این انتظارو داشته باشه بعد بیاد از پسری که هنوز نمیشناستش این چیزارو ب ...

دقیقا با نظرتون موافقم منم خودم اصلااا روم نمیشه حتی از نامزدم چیزی بخوام 🤣نامزدم ک هیچی از بابامم‌روم نمیشه بخوام البته نمیدونم من عجیبم یا اینا 

عزیزم اینا دروغه فقط میخان. تو اینستا معروف بشن همشون اینجوری حرف میزنن فحش بخورن شناخته بشن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
کجا ازخوم درآوردمم من بیشتره قسمتاشو دیدم تازه همین الان باز دیدم اون دختر بلونده که قبلا هم تو اینس ...

خب کسی که ۳۰۰میلیون به بالا باشه که بازم فکر نکنم یا اون دروغ میگه یا تو طبیعی هست که نمیخواد با به کارمند بدبخت که۲۵میلیون درامدشه ازدواج کنه اون دخترم میره با کارخانه دار ازدواج میکنه خب طبیعیه 

این دری وری ها چیه پر شده تواینستا چندتا بیخانواده ریختن روهم برنامه درست میکنن عادی سازی میکنن 2کلام بیشتر بلد نیستن اکیه کنسله 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
دقیقا با نظرتون موافقم منم خودم اصلااا روم نمیشه حتی از نامزدم چیزی بخوام 🤣نامزدم ک هیچی از بابامم‌ ...

خب شما عجیبین

خب تو‌نخواه نخوای هم نصیبت نمیشه یکی هست می‌خواد و واقعا هم براش اتفاق میوفته البته درآمد پونصد میلی ...

تو چرااصرار داری بگی من دروغ میگمم چی بهم میدن؟. خیلیارو دیدم اطرافیانم همین ادمو میخوان ولی پیر شدن نصیبشون نشد. درضمن اونی که پولدار و مولتی میلیاردر میخواد باید ببینه خودش چی هست! زندگی واقعی رو با رمان اشتباه نگیره خودش هیچی باشه باباش لنگ یه قرون باشه ولی بیاد از پسر مردم چه چیزا بخواد! این منطقی نیس و اتفاقم نمیفته 

برام صلوات میفرستین
خب کسی که ۳۰۰میلیون به بالا باشه که بازم فکر نکنم یا اون دروغ میگه یا تو طبیعی هست که نمیخواد با به ...

خب وقتی داره نیاد بگه تو واسم بخر اونم نه به همسرش به پسری که هنوز باهاش وارد رابطه هم نشده.خودش راحت میتونه بخره خیلیاشون خالی میبندن هیجی ندارن

برام صلوات میفرستین
تو چرااصرار داری بگی من دروغ میگمم چی بهم میدن؟. خیلیارو دیدم اطرافیانم همین ادمو میخوان ولی پیر شدن ...

منم آدم دیدم میگفت پسر فقط دو*دول داشته باشه اونم مصیبش نشده و پیر شده آدم هم دیدم چیزای زیادی میخواست شوهر خوبی گیرش اومد من خودم خانواده معمولی داشتم خداروشکر شغل نامزدم خیلی خوبه و پولداره و از اول برام مهم‌بود خیلی پولدار باشه در کنارش خوش اخلاق هم باشه کم نیستن دخترایی که معمولی بودن فقیر بودن با آدم متوسط رو به بالا با واقعا پولدار ازدواج کردن 

ارتباط بانامحرم منظوره من نیس الان دیگه دنیای مدرنی شده نمیشه با کسی بدون ارتباط و شناخت ازدواج کرد ...

چرا تصور میکنید اگر از راه حرام کسی نره، از راه حلال نمیشه؟

یا اینکه چرا فکر میکنید اون دختر پسرایی که دوست نمیشن مستقیم میرن سر سفره عقد بدون شناخت؟

زمان ناصرالدین شاه نیست که عزیز من

اتفاقا شناخت واقعی برای کسانی اتفاق میوفته که تو فضای خواستگاری رسمی با هم آشنا میشن، حرف میزنن خانواده طرفو میشناسن مشاوره میرن تحقیق میکن و در نهایت با عقلشون تصمیم میگیرن، نه اون دختر و پسرایی که تو فضای کاملا احساسی و هیجانی دوستی قرار میگیرن که بالطبع نمیشه منطقی و عقلانی فکر کرد و یه رابطه پنهانیه که حتی خانواده طرفم نمیشناسن نمیدونن چند درصد از اون شخصی که از خودش نشون میده راسته یا دروغه

نتیجه همین روابط احساسی هیجانی هم میشه معیارهای عجیب غریب برای ازدواج، پس نباید از معیارهای صرفا مادی تعجب کرد.

درباره صداسیما هم من ندیدم چنین‌چیزی رو تبلیغ بکنه.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
خب کسی که ۳۰۰میلیون به بالا باشه که بازم فکر نکنم یا اون دروغ میگه یا تو طبیعی هست که نمیخواد با به ...

کارخونه دار هرگز از این زنا نمیگیره عزیزم که سرمایه شو به باد بده.اینجور زنارو معمولا مردای کلاه بردار میگیرن که به راحتی با پول مردم زندگی میکنن و واسشون مهم نیستش پول چطور خرج میشه!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲