2777
2789
عنوان

این برنامه ازدواجو تو اینستا کسی دیده❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 69 پست
من معیارم پول بود و میخواستم که آدم خوبی باشه و بهش رسیدم خیلی هم راضیم تو هم میتونی بری با راننده ت ...

پیرو پیام بالام، درباره زندگی شما، شخصیت شما و معنویات شما هم هیچ قضاوتی ندارم. من کوچیکتر از همه هستم و کسی نیستم.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
الحمدلله که رسیدیدمن نگفتم پول بده، پول حلال خیلی هم خوبه، منتها زمانی بد میشه که بشه یکی از معیارها ...

چرا بحث و مذهبی کردی ؟تا کی میخواین به زور مردمو‌متقاعد کنی ادامه نده واقعا 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیرو پیام بالام، درباره زندگی شما، شخصیت شما و معنویات شما هم هیچ قضاوتی ندارم. من کوچیکتر از همه هس ...

همه حرفارو می‌زنی میخوای بقیه رو متقاعد کنی آخرش میگی من کسی نیستم اره لطفا ادامه نده 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

الحمدلله که رسیدیدمن نگفتم پول بده، پول حلال خیلی هم خوبه، منتها زمانی بد میشه که بشه یکی از معیارها ...

حرفت شبیه مسئولین هست که به بقیه میگن گوشت نخورید زندگی ساده داشته باشید اصلا ناراحت نباشید فقیرید در حالی که بچه های خودشون تو بهترین امکانات ثروت دارن زندگی میکنن و بهترین و درجه یک ترین کشور ها می‌رن یا تو امریکان اره برای مارفقیری خوبه برای اونا بده 

اره فعلا که خیلی شیرینه و بعدا هم شیرین خواهد شد چشم هرکس نمیتونه ببینه در بیاد کلا حرف هم اینه :من ...

والا ما شمارو نمیشناسیم اصلاهم‌نمیتونیم کی تا چه حد درست میگه کنتور که نمیندازه پول برات خیلی مهمه امیدوارم برای نامزدت اندازه تو مهم نباشه چون اگه بود بنا به گفته ی خودت با توازدواج نمیکرد میرفت سراغ پولدار مثل خودش. ولی دعا کن عین خودت پولکی نشه بعدا. چون ممکنه دلشو بزنی و پشیمون بشه بگه من که پولدارم چرا با دختری که خانوادش پولدار بود ازدواج نکردم!

برام صلوات میفرستین