2777
2789
عنوان

تربیت بچه با فدات شم و قربونت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 64 پست
باهات موافقمبخدا خودم بچمو تنبیه میکنم از عذاب وجدان میمیرمولی شما بگو وقتی به بزرگترش میگه به توچه؟ ...

خیلی عالیه که برخورد می کنید

ولی با تنبیه بدنی؟ 

نمیگم شما انجام میدید

روی صحبتم با کساییه که فکر می کنن تنبیه بدنی جوابه

با یه بخشی از صحبت هاتون موافقم

واقعا بچه ها کنار همسالانشون خود واقعی‌شان هستن

ولی پیش پدر و مادر خودشونو سانسور میکنن

بله متاسفانه من هم دیدم 

دلیل مودب بودن یه سری از بچه ها  تنبیه کردنشون نیست 

متاسفانه الویت ها فرق داره 

یه مادری وقتی بچه ش میاره رو رختخوابها تنبیه میکنه

و خط قرمزش تمیزی خونه شه 

و یکی هم مثل من  بی ادبی زدن هول دادن حق کسی رو خوردن بی احترامی به بزرگتر و ..... برامون خط قرمزه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقایکسری ها هم طوری برخورد می کنن که انگار حامله شدن و بچه دار شدن یک کهارتهولی بعدش دیگه جز وظایف ...

دقیقاااااااااا

بخدا خیلی بده که همینجوری ازدواج میکنن همینطوری بچه میارن

اون بچه عذاب میکشه 

خودشونم عذاب میکشن

خب چه کاریه 

و متاسفم واسه مردایی که بخاطر بچشون زنشون و رها میکنن جای اینکه ریشه مشکل و دلیل این ناراحتی رو پیدا ...

اتفاقا منم همین دیشب سرهمین موضوع با شوهرم دعوا کردم بخاطر اینکه بچه رو زدم به من فحش داد 

یعنی میگید بچه رو بزنه و کسی هم چیزی نگه؟ اونی هم که قتل می کنه قطعا عصبانی شده که این کارو کرده دیگ ...

نه خیر نزنه ولی درست هم نیست که همه به طرف بپرن،من یه مثال زدم ،شما تا الان تو پارک نشستی ببینی دو تا بچه ببخشید شلوار یه بچه رو در بیارن ،این که میگم بچه است اینجا مادر نشسته رو صندلی و هیچی به بچش نمیگه من با چشمام دیدم اینجا میگم بله باید پاشه مادر بچه رو بزنه

درسته من مادر بچه رو درست بار میارم ولی یه جایی هم مقصر میشم انقدر همه چی براش فراهم میکنم بچه یادش ...

من اصلا توی زمینه تربیت تجربه ندارم شما مادری قطعا بهتر تجربه داری اما به نظرم بد دهنی چندتا بچه که توی جو بازی قرار دارن و وقتی برن خونشون اصلا شاید حرفاشونو یادشونه نیاد ملاک تربیت نیست🥲البته بی اهمیتم نیست ولی اونا توی اون جو با این حرکات دارن هیجانات کذاب سنشونو تخلیه میکنن

نه خیر نزنه ولی درست هم نیست که همه به طرف بپرن،من یه مثال زدم ،شما تا الان تو پارک نشستی ببینی دو ت ...

اصلا موافق نیستم

زدن جواب نیست

اوضاع با این برخورد بدتر میشه

تنبیه در این موقعیت بشدت لازمه

ولی نه تنبیه بدنی

یک تنبیه اصولی و حساب شده

با محدود کردن و اجبار هیچییی درست نمیشه

همونطور که تا الان نشده و نخواهد شد. 

راهش کتک زدن نیستمادر باید مقتدر باشه گاهی بچه رو بترسونه ولی نه با کتک من هر بچه ای رو دیدم سر موضو ...

مشکل بیشتر ما خانوم ها و همسرمون اینه وقتی پدر خانواده داره با بچه دعوا میکنه ما میدوییم میگیم با بچه دعوا نکن ،یا برعکس اینجا یکی قهرمان میشه یکی یزید برای بچه دلیل اکثر بی احترامی ها هم همینه 

دقیقا حرف من هم اینهاصلا متوجه کار اشتباهش نمیشه اینطوری

زدن بچه

جز نفرت بچه از والدین

جز حس حقارت و درد بدنی برای بدن لطیف یه بچه

و از همه مهم تر توی عادات آیندش که همین برخورد رو با همسر و بچه اش داشته باشه 

چیزی نداره

خیلی عالیه که برخورد می کنیدولی با تنبیه بدنی؟ نمیگم شما انجام میدیدروی صحبتم با کساییه که فکر می کن ...

من خودم خیلی احتدام بزرگتر کوچیکتر میفهمم،ولی بهتون بگم‌باورتون نمیشه عموها و عمه های بچم چجوری با مادرشوهرم حرف میزنن،فحش میدن و هر جور دلشون میخواد حرف میزنن،از اونورم‌مادرشوهرم خودش یه ذره احترامِ پدرشوهرمو نداره

ینی یه وضعیه بیا و ببین.

خب بچه منم ازونا یاد میگیره که احترام براش معنی نداره😭😭

بخدا اصلا بعضی وقتا انقد حالم بد میشه.

بعد شوهرمم انقد شعور نداره وقتی بهش میگم بچمون از عمو عمه این رفتارا رو یاد گرفته فک میکنه دارم طعنه میزنم و گارد میگیره.

اصلا من خواهر برادرِ خودمم اینجوری بودن باهاشون کات میکردم که بچم‌چیزی یاد نگیره،ولی اینجا مجبورم به ادامه ی رابطه.

البته نمیخوام رابطه کات بشه میخوام اونا جلو بچه ازین زرتو زورتا نکنن.

خیلی فحشای بدی میدن شوخی شوخی.که اگه بگم پوست پاتون میچسبه به زمین😤خیلی بیشعوره یکیشون که خدا لعنتش کنه

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

اصلا موافق نیستمزدن جواب نیستاوضاع با این برخورد بدتر میشهتنبیه در این موقعیت بشدت لازمهولی نه تنبیه ...

بآ بچه ای که تو خیابون جلوی مادر خودش یه بچه سه ساله رو شلوارش رو در میارن چه برخوردی کنیم ،واقعا باید مادر نگاه کنه یا پاشه اول بچه رو بفهمونه بخدا این داستان رو من از طرف یه بچه ۸ ساله سه بار دیدم که سر ظهری پارک خلوت چند تا بچه در حال بازی و مادر اون بچه نشسته و هیچی نمی‌گفت، اصلا براش مهم نبود

زدن بچهجز نفرت بچه از والدینجز حس حقارت و درد بدنی برای بدن لطیف یه بچهو از همه مهم تر توی عادات آین ...

دقیقا

فکر می کردن در این زمانه همچین چیزی از بین رفته خداروشکر

ولی گویا یکسری همچنان افکار و عقاید دوره جاهلیت رو دارن🚶🏻‍♀️