2777
2789

آیا عشایر هر جایی میتونند چادر بزنند ؟ 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نخیر 

اونجایی که چادر میزنن باید زمینش مال خودشون باشه 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

هرجایی که نمیدونم والا ولی اکثرا دیدم تو کوهپایه‌ میدونی چرا؟چون هم آب هست هم سبزه برا حیوانات‌ و آفتاب و این چیزا

یبار دیدمشون گفتم چرا کم هستیا گفت دارن این نسل رو بر میدارن‌ 

ما خونه داریم ولی عشایری چیزی دیگه است دیگه نمیان مردم شهرمون مث قبل قبیله ای بریم عشایری همه تو خونه انند

زندگی عشایر  زندگی واقعیه .

زندگی ماها که داخل چهارتا دیوار میگذره

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

نخیر عزیزم

طبق مرتع هرکسه

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

یک مستند دیدم در مورد عشایر کلا تصورم متحول شد.

خصوصا صحنه‌ای که دیدم وسایلشون رو با ون و کامیون از ییلاق به قشلاق جابجا می‌کردند. 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
فقط بهم بگو چطور این سوال به ذهنت رسید

الان مسخره کردی؟

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
نخیر عزیزمطبق مرتع هرکسه

طبق مرتع هرکسه یعنی چی 

طبق مرتع هرکسه یعنی چی

عزیزم من یکی از اقواممون توی جهادکشاورزی و یادم چندوقت به موضوع شکایتی پیش اومده بود درهمین مورد

طبق قانون کسانی که عشایرن فقط میتونن توی مرتع خودشون(یعنی عشایر باید دفترچه داشته باشن و توی اداره عشایری اسمشون هست)طبق اون مشخص میشه

مثلا دراداره عشایری اسم اقایxبه تعداد دام مثلا۸۰راس در فلان مرتع مشخصه،ومیتونه برع واونجا عشایری داشته باشه

درغیر این صورت یعنی جایی سکنی که اسمی از خودش و خانوادش نیست،اون کسایی که توی مرتعشون اون اقای xاومده سکنی کرده میتونن شکایت کنن وخسارت سالهایی که بدون اینکه حقی اونجا داشته باشن وبگیرن

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞