2777
2789
عنوان

تربیت بچه با فدات شم و قربونت برم

474 بازدید | 64 پست

من موافقم ولی گاهی هم وقتی بچه حرف نمی‌فهمه تنبیه میشه وقتی تنبیه رو نمی‌فهمه یه مادر عصبی میشه ممکنه بزنه بچه رو خودش هم پشیمون بشه ،ولی تو رو خدا یه بار سر بزنید به پارک و کوچه و خیابون چقدر راحت بچه ها الان فحش ناموسی میدن،تو رو خدا یه همچین بچه هایی میخواستین با قربونت برم و فدات شم تربیت کنید ؟،نگید تو محل ما نیست سمت شماست و فلان تو رو خدا حرف منو قبول ندارید ؟نسل قبل بس که بچه رو سیاه و کبود میکردن از اونور بوم افتادن الان هم لس که بچه رو لوس بار آوردن از اینور بوم،خانما شما تا یه سنی میتونی با بچه ات بری پارک بگی بچه من اصلا اینجور حرفا رو نمیزنه بعدش اون بچه تو محیط بیرون و تنها قرار میگیره با یه سری بچه دیگه ،لطفا یه مادر و وقتی بچش و از روی عصبانيت زده ملامت نکنید ،من واقعا واسه اون تاپیک که راحت قضاوت کردن ناراحت شدم یکم واضح تر ببینید

نه انقدر شل بگیرید که بچه ها اونجوری بددهن و هرزه گو بار بیان

نه انقدر سخت بگیرید که کار به کتک برسه و بچه دوروز دیگه یه روانیِ توو سری خور یا عصبی بار بیاد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل ما از اونجایی شروع شد که 

ایرانی ها برای هرکاری قبلش آموزش میبینن

جز بچه دار شدن جز ازدواج جز روابط زناشویی جز آداب خانه داری جز آداب تربیت

بعدشم میندازن تقصیر بقیه

شده قبل از بچه دار شدن کتاب بخونیم؟؟؟؟؟

مشکل ما از اونجایی شروع شد که ایرانی ها برای هرکاری قبلش آموزش میبیننجز بچه دار شدن جز ازدواج جز روا ...

نه نمیخونن واقعا الان تربیت و بچه داری شده کپی برداری از کلیپ های کوتاه اینستاگرام ولی اصلا اینجوری هم نیست ،تربیت درست میانه است نه افراط داره نه تفریط

هنوزم و هيچ وقت با زدن بچه موافق نيستم خدا هم قهرش خدايي نكرده ممكنه بگيره . دوستان زدن بچه تو هر سني آثار بد خودش رو در پي داره . روش هاي مختلف و سياست هايي براي تربيت كودكان هست ميتونيد مطالعه كنيد يا از مشاورين حتي مشاورين رايگان كمك بگيريد .

یعنی میگید بچه رو بزنه و کسی هم چیزی نگه؟ 

اونی هم که قتل می کنه قطعا عصبانی شده که این کارو کرده دیگه. 

بچه ها معصوم تر از اون هستن که سر عصبانیت کتک بخورن. 

من از لوس کردن بی حد و مرز هم خیلی متنفرم

اینکه بچه هاشون بدون محدودیت ساعت ها در اینستا و موبایلن... 

همه تربیت بچه از پدر مادر نیست البته نقش اصلی هستن ولی مابقی تربیت بچه از جامعه مدرسه دوستاش تجربیات ...

درسته من مادر بچه رو درست بار میارم ولی یه جایی هم مقصر میشم انقدر همه چی براش فراهم میکنم بچه یادش میره تلاش کنه میشه یه بچه زورگو ،مثلا همون چیزی که قراره براش تهیه بشه باید بدونه تلاش شده بابتش،این اولین اشتباه وقتی وارد جامعه میشه میگه باید همه چی فراهم شه برام در حالی که قرار نیست اینجور باشه ،اینجا ادامه اش با جامعه است

باهات موافقم

بخدا خودم بچمو تنبیه میکنم از عذاب وجدان میمیرم

ولی شما بگو وقتی به بزرگترش میگه به توچه؟میگه کشافطِ بیشعور و فحشای متفاوت میده من وایسم نگا؟

اگرم با قربون صدقه بخوام بهش بفهمونم که بازم تکرار میکنه چون ترسی نداره و میگه فحش میدم باز مامانم قربون صدقه ام میره.

فحشارم که من یادم ندادم توی خونه فلمیل،پیش دوست،خونه مامان بزرگ و...یاد میگیرن.نمیتونم زندونیش کنم توی خونه ولی میتونم بهش یاد بدم از بقیه فحش یاد نگیره یا حداقل تکرار نکنه

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

خیلیا فکر میکنن بچه با معجزه بزرگ میشهنهمامان بابا شدن آسونه ولی پدر و مادری کردن برای بچه سختهکاش ا ...

دقیقا

یکسری ها هم طوری برخورد می کنن که انگار حامله شدن و بچه دار شدن یک کهارته

ولی بعدش دیگه جز وظایف و مهارت اونا نیست. 

راهش کتک زدن نیست

مادر باید مقتدر باشه گاهی بچه رو بترسونه ولی نه با کتک 

من هر بچه ای رو دیدم سر موضوعی کتک خورد نه تنها درست نشد بلکه ترسش ریخت و یاغی تر شد به علاوه هزار آسیب دیگه