2777
2789

دکترم گفت بیا کتامین بهت بزنیم وقتی به هوش میای حالت بهتر میشه 

من سرچ زدم دیدم عوارض داره و اینا قبول نکردم 

الان پشیمونم میگم شاید اگه زده بودم انقدر افکار خودکشی نداشتم 

یعنی چند ساعت بیهوش میشی؟ بعد خب بیدار میشی یادت میاد بدبختی هات رو 

چه فایده ای داره؟ نگفت؟ 

من نیاز دارم آروم بشم 

آرامبخش ها همه خواب آورن 

بچه دارم 

نمیتونم

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی چند ساعت بیهوش میشی؟ بعد خب بیدار میشی یادت میاد بدبختی هات رو چه فایده ای داره؟ نگفت؟ من نیاز ...

زیاد توضیح نداد اما فکر کنم هر از یه مدت باید تزریق کنی

به من گفت که دیدت به زندگی عوض میشه

زیاد توضیح نداد اما فکر کنم هر از یه مدت باید تزریق کنیبه من گفت که دیدت به زندگی عوض میشه

وا چه عجیب

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

دکترت کیه منم از این دکترا میخوام من هر چی دکتر رفتم زورشون اومده یه دارو آرامبخش درست حسابی برام بنویسن با التماس از داروخونه میگیرم هر دفعه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
دکترت کیه منم از این دکترا میخوام من هر چی دکتر رفتم زورشون اومده یه دارو آرامبخش درست حسابی برام بن ...

مگه میشه من هرچی دکتر میرم یه پلاستیک دارو بهم میدن یا یه داروی خیلی قوی 😂 تو دکترت کیه؟

من شیرازم 

مگه میشه من هرچی دکتر میرم یه پلاستیک دارو بهم میدن یا یه داروی خیلی قوی 😂 تو دکترت کیه؟من شیرازم

منم شیرازم نه نمینویسن برام با اینکه میگن افسرده ای وضعت خرابه باز در حد پوکساید و ملاتونین همین تازه اینا رو هم باز دکتره بهم گفت سعی کن نخوری فقط وقتی دیدی حالت خوب نیس نگاشون کن حالت خوب میشه:/ اینا هم به درد من نمیخوره من چندتا دکتر تا حالا رفتم اسمشون یادم نیست مال تو کیه میخوام برم وقت بگیرم

دکتری که بهت گفت نگاشون کن حالت خوب بشه اسمش رو یادت نیس؟🫠

نه حالا میخوای برم تو نسخه ها پیدا کنم برات خب چه فایده داره وقتی برات هیچکاری نکنه فقط حرف بزنه البته واقعا من وقتی قرص آرامبخش پیشمه نگاشم که میکنم یه کم آروم میگیرم ولی خب کمه برای من