2777
2789
عنوان

سرفه های شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 39 پست
بخدا همین کارو کردم تو بگو یدونه خورد ببینه چیه منم به زور ریختم دهنش کلی بالا اورد

ی چیزی میگم بخر بده بهش درجا سرفه‌اش قطع میشه از روی تجربه میگم دختر خوب نشد هرچی میگی بهم بگو 

نتیجه گرفتی برام دعا کن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی چیزی میگم بخر بده بهش درجا سرفه‌اش قطع میشه از روی تجربه میگم دختر خوب نشد هرچی میگی بهم بگو نتیجه ...

خوب بگو عزیزم . اینجا همه مریضن دعات میکنیم

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
خوب بگو عزیزم . اینجا همه مریضن دعات میکنیم

برید عطاری و شکر تیغال بخرید اشغال هاشو جدا کنید تیغ هم داره اونا هم جدا کنید ممکنه حشره مرده هم داشته باشه اونا هم جدا کنید بریز تو فنجون خیلی کوچیک ی مقداری و آبجوش بریزین روش و بذارید بیست دقیقه رو بخار کتری یا سمار دم بکشه بعد صافش کنید با چای صاف کن و بخورید 

معجزه می‌کنه معجزه یعنی بعد از دو س بار مصرف خوب میشید

برید عطاری و شکر تیغال بخرید اشغال هاشو جدا کنید تیغ هم داره اونا هم جدا کنید ممکنه حشره مرده هم داش ...

ممنون عزیزم . خداکنه اثرکنه

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
ممنون عزیزم . خداکنه اثرکنه

قول میدم اثر می‌کنه خودم تجربه کردم 

برادرزاده خودمو بخاطر سرفه هاش میخواستن بستری کنن 

از این دادم بهش مثل آب رو آتیش بود 

خودمم سرفه های خشک داشتم خوردم خوبه خوب شدم 

معجزه می‌کنه 

قول میدم اثر می‌کنه خودم تجربه کردم برادرزاده خودمو بخاطر سرفه هاش میخواستن بستری کنن از این دادم به ...

زنده باشی

عزیزم بچت خوب شد ؟چی دادی ؟

سلام اره عزیزم خداروشکر دوباره بردمش دکتر بهش ازیترومایسین۲۰۰داد با یه شربت و اسپری بینی

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️