2777
2789
من واست نسخه نهایی نمیپیچم اینهمه گفتم بهت باز میگی عاشقمه متوجه نیستی عاشقت نیست جنون داره روانیه ب ...

نه فقط مامانم همه میگن طلاق شما نمیتونین باهم زندگی کنیم

درک نمیکنم اصلا اخه چه عشقیه این که با کتک کاریه

یارو روانیه بخدا من تاپیکو‌خوندم میم خداکنه همچین ادمی تودروهمسایگیمون هم نباشه اون وقت اسی میگه نمیخام شاید نتونم با دلتنگیم کنار بیام اینجور مواقع دلم یخواد اسی ها رو بزنم مث اون خانمی که ملت خودشونو کشتن فتن دخترخاله شوهرتو پرت کن بیرون حالا تا خودشو نندازه بیرون کاری نمیکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوادت درست میگن تو الان درگیر احساساتی نمیتونی تصمیم درست بگیری با عقلت تصمیم بگیر به این فکر کن ۵ ...

من همش از بعدش ترسبدم این اقا منو تنها تنها کرده من قید همه دوستامو زدم چون این اقا نمیخاسته من دوست داشته باشم 

یارو روانیه بخدا من تاپیکو‌خوندم میم خداکنه همچین ادمی تودروهمسایگیمون هم نباشه اون وقت اسی میگه نمی ...

بخدا منم😂😑

دق کردم از دست این خانمایی که تاپیک میزنن عاشقمه بدون من میمیره ولی کتکم میزنه و شکاکه😐

یزره برا خودشون ارزش قائل نیستن

من خودم اجازه نمیدم کسی بهم حتی بگه ساکت شو

بعد اینا کتک میخورن و میگن عاشقمه این حرفو میشنوم میخام دیوونه بشم دیگه الله اوزون یتیش😑

یارو روانیه بخدا من تاپیکو‌خوندم میم خداکنه همچین ادمی تودروهمسایگیمون هم نباشه اون وقت اسی میگه نمی ...

من از این عصبی میشم که میدونم همه خوانواده مامانم نشسته بودن پا بدبختی من حالا کاملا خوشحال میشن که من بدبخت شدم اژ این بدم میاد که دهنشو نمیبندن تا چندماه میخان گوه خوری منو بکنن حالا همشون خوشحال میشن عوضیا

من همش از بعدش ترسبدم این اقا منو تنها تنها کرده من قید همه دوستامو زدم چون این اقا نمیخاسته من دوست ...

همون دیگه تورو میخواسته وابسته خودش کنه که موفق هم شده 

الان مطمئن شده هیچجوره ولش نمیکنی و هر بلایی بخاد سرت میاره چه کتک و... کم کم از خانوادتم دورت میکنه بعد ازدواج که کامل تنهای تنها و وابسته ی خودش بشی داره باهات بازی روانی میکنه..

بخدا منم😂😑دق کردم از دست این خانمایی که تاپیک میزنن عاشقمه بدون من میمیره ولی کتکم میزنه و شکاکه😐 ...

اخه ادم عاقل پنجاه سال بیشتر که عمر نمیکنیم شاید به پنجاه هم نرسیم چرا برا حرف مردم زجر بکشیم چرا پدر مادرمون عذاب بکشن پیر شن حاضرن همه چیو تحمل کنن ولی درد فراق از یه زنجیری اذیتشون نکنه بابا جمع کنین اه 

هم سن منه عصبیه سریع جوشی میشه یهو عصبی که میشه دیگه متوجه نمیشه میزنه سر چیزا مسخره دعوامون میشه خو ...

طرف رسما جانیه 

تعجب میکنم تا حالا هم باهاش موندی 

فردای روز بچت هم مشکل روانی خواهد داشت چون بیماری روانی ارثیه 

همون دیگه تورو میخواسته وابسته خودش کنه که موفق هم شده الان مطمئن شده هیچجوره ولش نمیکنی و هر بلایی ...

دیگه تصمیمو گرفتم مرسی از همه واقعا خودم میدونسم میدونم فقط سختم بود قیول کردنش لطفا یکوچولو دعا کنید زودتر پشت سر بزارمش همچین ادمیو ول کردن اصلا راحت نیست من نگران خونوادم داداشم همه هستم میترسم بره هی درخونه داداشم یموقع داداشم بلایی سرش بیاره 

طرف رسما جانیه تعجب میکنم تا حالا هم باهاش موندی فردای روز بچت هم مشکل روانی خواهد داشت چون بیماری ر ...

مامانشم قرص اعصاب میخوره ام اس میگن داره نمیدونم

اخه ادم عاقل پنجاه سال بیشتر که عمر نمیکنیم شاید به پنجاه هم نرسیم چرا برا حرف مردم زجر بکشیم چرا پد ...

بیخیال بابا عصابتو خراب نکن ما مسئول زندگی دیگران نیستیم که تا حد امکان بهترین راهو براش گفتیم دیگه تصمیم بقیش با خودشه که عذاب بده خودشو یا ازاد کنه😑