من 2 ساله عقدم ولی تو این دوسال خیلی بلا سرم اومدم شوهرم حتی منو اومد خونمون دزدید در این حد مشکلات داشتیم اولا خودشو میزد کلی بلا سرخودش میاورد الان دیگه نمیزنه خودشو ولی خیلی مشکل عصبی بودن داره و شکاکم هست خیلی تاحالا کارمون به طلاق کشیده ولی ایندفعه دیگه جدی جدیه همه میگن طلاقتو بگیر این بدرد نمیخوره ابرومو همجا برده تاحالا جلو دامادمونو بقیه حتی منو زده ولی حرف از طلاق که میشه خودشو میخاد بکشه تاحالا سر همین که گفتم طلاق میگیرم دوبار خودکشی کرد نمیدونم باید چیکار کنم چه تصمیمی بگیرم تروخدا کمکم کنید من فقط 21سالمه خیلی اذیتم کرده ولی خب کلی برنامه باهم چیدیم نمیدونم باید چیکار کنم
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2 انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من. انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم. انگار..... حالم اینطوریه..
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نمیدونم زنگ زده گریه میکنه فقط همش هرچی میشه گریه میکنه الان زنگ ژده بود من جواب ندادم چون دیشب دعوا شد و امروز ظهر خوانوادش اومدن کلی حرف زدن نمیرفت از خونه ما
با زور باباش بردش باز ساعت 10 شب پاشده اومده اینجا
ولی خب دلم میسوزه براش دوسش دارم همه دیگه قیدمو زدن تو خونوادم میگن اگه با این بمونی میکشتت حرف مارو گوش کن ولی بعدش اخه چیکار کنم کلی تاحالا تهدید کرده میکشمت اگه بری و میدونم ولم نمیکنه با این انقد ادم داغونیه بازم دوسش دارم منه تحمق