2777
2789
مشکل داره شوهرتطلاق بگیر😑با احساس تصمیم نگیر بحث کل زندگیته!

میدونی اسی عاشق طرفه دلش گیره این ادم عاشق پیشه اس هر چی میگیم میگه نه گناه داره نمیدونه گناهو خودش وپدر مادرش دارن که فقط باید زجر بکشن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=365493430]چی شد ؟دزدید تو رو بلایی سرت اورد؟چیه‌این اشغالو انقد نده نکن دیگه نهایت تودادگاه بگو مشکلی برامون پ ...[/QUشب ساعت ۳بود صدا اومد یکی انگار پرید تو حیاط منم پاشدم ببینم صدا چیه دیدم اون پریده تو حیاط وایساد پشت در سالن گف دروباز کن کاپشنش پر بنزین بود فندکم دستش حالش داغون بود بزور وایساده بود رو پاش گفتم یخدا خودمو اتیش میزنم بازکن منک میدونستم انقد دیونس که اینکارو میکنه باز کردم رفت تو اتاقمو کلی لباسامو از رگال برداشو زد زیر بغلشو گفت بیا بریم امشب یا میبرمت یا مردمو از اینجا میبرن گفتم نه منو داشت میکشید ببره منم میترسیدم داد بزنم بابام سکته کنه ناراحتی قلبی. داره دیدم داره میبرتم دوبار داد زدم بابا تا گفتم منو زد زیر بغلشو لباسارو ول داد و تا منو انداخت تو ماشین بابام اومد دم در زد به پا بابامنو رفت بابام بمیرم براش به همه عالم و دنیا زنگ زده بود و ب باباشم زنگ زده بود که پلاک ماشینشو بگو وگرنه خونتونو اتیش میزنم دیگه بابام پلاکو داده بود تو پلیس راه قم گرفتنمون بابامم با داداشم دیگه اومدن قم

حق طلاق هم با خودته؟یعنی دلم میخاد انقد بزنمت بخدا تا بفهمی با این بشر به سی سال نمیرسی جوونیتو میگی ...

خب اگه دوستم نداشت که وقتی همه گفتن حق طلاق بهش نده نمیداد تو رو همه وایساد گفت میدم به کسی ربطی نداره

میدونی اسی عاشق طرفه دلش گیره این ادم عاشق پیشه اس هر چی میگیم میگه نه گناه داره نمیدونه گناهو خودش ...

احساس احساس احساسسس

لعنت به این تصمیمات احساسی

دوست منم همینجوری عقد بود پدرش سه بار گفت بیا طلاقتو بگیرم بیا بیا بیا گفت نه دوسم داره نمیشه عاشقمه خوب میشه 

الان بعد ۵ سال با یه بچه بد بخت عالم شده بد بختت اونم ۲۱ سالشه 

همیشه حسرت میخوره همیشه ی خدا نه کار میکنه پولداره مرده نه هیچی معتاد دست بزن دار بد اخلاق و شکاک و عصبی 

نمیدونه داره خودشو بد بخت می‌کنه میگه عاشقمه

خدایا میخام دق کنم اخه کسی که عاشقت باشه میزنتت؟ نه اخه عاشقت باشهههه میتونه بهت تو بگه طرفففف

اینا همش از کمبود عاطفی میاد عشقی که باید از پدر مادر گرفته میشد نشده الان حاضرن زیر کتک و فوش و هرچیزی برن ولی محبت و نوازش و دوست داشته شدن بگیرن در قبالش

خب اگه دوستم نداشت که وقتی همه گفتن حق طلاق بهش نده نمیداد تو رو همه وایساد گفت میدم به کسی ربطی ندا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدای من اسی داری خودتو توجیح میکنی که دوستت داره من واقعا نمیدونم دیگه چی بگم واقعا میگم به شدت عصبی شدم از دستت تو داری خودتو بیچاره میکنی حالیت نیست فک میکنی دوستت داره باشه برو‌زندگی کن باش ولی یادت باشه یک سال دیگه یادم میفتی میگی طفلک خودشو به در ودیوار زد که‌منه دیوانه بفهمم نفهمیدم خودمو و پدر ومادرمو انداختم تو سیاه چال یادت باشه مقصر پیرشدن پدرومادرتی بفهم دختر 🤬🤬🤬

احساس احساس احساسسسلعنت به این تصمیمات احساسیدوست منم همینجوری عقد بود پدرش سه بار گفت بیا طلاقتو بگ ...

خونواده خودمم میگند تا خودت تنهایی بیا عقب بعدا یه بچه بیاد نه میتونی دل بکنی هم یکی دیگه روهم بدبخت میکنی

حالا اون پولداره طرف من نه پولداره نه ماشین نه خونه هیچی باباشم بدتر من اصلا اینا برام مهم نبوده واسه خوانوادمم نبوده وقتی دیدن میگه خیلی دوسدارع منو و ول نمیکرد مارو موافقت کردن 

الان کار درست اینه فردا به بابام بگم نمیخام دیگه؟اگه نتونسم تحمل کنم چ غلطی بکنم

من واست نسخه نهایی نمیپیچم اینهمه گفتم بهت باز میگی عاشقمه متوجه نیستی عاشقت نیست جنون داره روانیه بیچارت میکنه دختر میتونی باهاش زندگی کنی؟تن وبدن خودت وپدرما رت نلرزه؟مادرت شبا نترسه صب با بدن لش ولاشت مواجه نشه ؟مادرت چی میگه اصلا؟

🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدای من اسی داری خودتو توجیح میکنی که دوستت داره من واقعا نمیدونم دیگه چی بگم واقعا میگم ...

پس داره گولم میزنه اشغال دوسال هر غلطی میخاد کرده و میگه دوستت دارم چه دوستداشتنی اخه میزنه بعد گریه میکنه دستمو میکشنم حالا نمیدونم خودمو میکشم که رو تو دست بلند کردم

خونواده خودمم میگند تا خودت تنهایی بیا عقب بعدا یه بچه بیاد نه میتونی دل بکنی هم یکی دیگه روهم بدبخت ...

خانوادت درست میگن تو الان درگیر احساساتی نمیتونی تصمیم درست بگیری با عقلت تصمیم بگیر به این فکر کن ۵ سال دیگه با یه بچه و یه شوهر عصبی و دست به زن دار چیکار میخای بکنی

اونم پولدار نیست کارگره چند وقته تازه موتور خریدن یکسال میشه خونشونم اجارست