2777
2789
عنوان

اوضاع مالی بد

278 بازدید | 20 پست

دوستان میخام کمکم کنید یه سال ونیمه ازدواج کردم اومدم شهرغریب کارشوهرم آزاده بعضا خوبه ولی اکثر اوقات خوب نیس طوریکه حتی برااجاره خونمونم نمیتونیم برسونیم بدیم ازیطرفم یه دختر ۵ماهه دارم خداروشکر میکنم بابتش سالمه خوشگله فقط ازش شرمندم چون اونجوری که باید بهش میرسیدم نرسیدم نه کمد نه سیسمونی آنچنانی تازگیا فقط براش یه گهواره گرفتیم اینجام تک وتنهام نه همسایه ای نه دوستی همش خونم ازصبح تاشب شوهرم صبح میره شب میاد اونم دست خالی دیگه بریدم بعضا به طلاق فکر میکنم ازیطرف دلم به حال دخترم میسوزه ازیطرفم مامانم اگه من برگردم سکته میکنه خودمم تاقبل اینکه بچه به دنیا بیاد سرکار میرفتم .نمیدونم چیکار کنم زندگیم ازچشمم افتاده توروخدا کمکم کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگه بعد عید میخام عوض کنم فکر اونم ورم داشته اخه چه کاری پیدا کنه اونم نگرف چی و خیلی فکرای دیگه

ششما این همه صبر کردی بخاطر دختر کوچولوتون یکم بیشتر صبر کنین اگه مرد با اراده ای هست و میدونین حتما انجام میده صبر کنین

میگه بعد عید میخام عوض کنم فکر اونم ورم داشته اخه چه کاری پیدا کنه اونم نگرف چی و خیلی فکرای دیگه

شرایط کار دوباره ندارید؟

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
ششما این همه صبر کردی بخاطر دختر کوچولوتون یکم بیشتر صبر کنین اگه مرد با اراده ای هست و میدونین حتما ...

تلاششو میکنه خودشم خیلی ناراحته بابت این موضوع نمیدونم بستگی داره کارش یا شانسمونه یا چی .بخدا انقدر اعصابم خورده نمیدونم دردمو به کی بگم 

تلاششو میکنه خودشم خیلی ناراحته بابت این موضوع نمیدونم بستگی داره کارش یا شانسمونه یا چی .بخدا انقدر ...

اشکال نداره عزیزم بخاطر خودتون که هیچ حداقل بخاطر دخترتون 😕اون چه گناهی داره 

پس شما هم پشتش باش به امید خدا درست میشه به دوست و رفیق و آشنا بگین یا تو دیوار میتونین آگهی بزنین یا آگهی هم هست میتونین ببینین حتما پیدا میشه و درست میشه همه چی