2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چشم حتما من همه خبرارو میام میگم مرسی ازت ببخشید اگه اذیتت کردم

نه خوشکلم من اذیت نشدم فقط دق خوردم چرا فکر خودت نیستی با این همه اتفاق باز برمیگردی سر خونه اول .یبار بیشتر قرار نیست زندگی کنیم پس تو ارامش روح‌وروان باشیم حداقل شب سر رو بالش میذاریم تن پدرومادرمون نلرزه که الان چطوره خوبه یا نه خبرشو بده بوس بایییی❤️❤️❤️❤️❤️

مرسی حرفاتون خیلی کمک کرد تصمیممو قطعی کنم

فقط یچیزی بهت بگم ما خیلی حرفا اینجا زدیم خیلی ادما خیلی چیز ها بهت گفتن خب؟

الان ممکنه هیجان تورو گرفته باشه و از رو هیجان مصمم تر بشی برای تصمیمت ولی فردا صب که بیدار شدی ممکنه این حس جاشو به ترس و استرس بده

همه جوانبشو بسنج همه چیزو در نظر بگیر با حرف من و اون و این تصمیم نگیر این زندگی برای توعه ما تجربش نکردیم و نمیدونیم چه چیزایی گذروندی همه شرایط خودت رو در نظر بگیر و بهترین انتخاب و تصمیم رو بگیر و تا آخر سر تصمیمت مصمم باش

فقط یچیزی بهت بگم ما خیلی حرفا اینجا زدیم خیلی ادما خیلی چیز ها بهت گفتن خب؟الان ممکنه هیجان تورو گر ...

عقلم حرفش با حرف شما و بقیه یکیه ولی هنوز قلبم میگه نه اینکارو نکن ولی نادیده میگیرمش حرفی که زدیو خیلی تجربه کردم که بخاطر حرف بقیه یا حتی تو موقعیتی که بوده یکم جوگیر شدم ولی بعد بخاطر علاقم به غلط کردن افتادم ولی ایندفعه ام ممکنه صبح حالم دوباره بدتر باشه و پشیمون باشم ولی میدونم تصمیم درست اینه شاید حالا درک نکنم ولی بعدا میفهمم میدونم قراره راهی که میخام برم خیلی سختم بشه ولی راه درست همینه

عقلم حرفش با حرف شما و بقیه یکیه ولی هنوز قلبم میگه نه اینکارو نکن ولی نادیده میگیرمش حرفی که زدیو خ ...

آفرین همینجوری مصمم رو تصمیمت بمون نزار هیچکس پشیمونت کنه چون اگه برگردی به اون آدم دوباره مطمئن باش بدتر باهات رفتار میکنه آخر سرم میاد میگه چون دوست دارم اینجوری کردم 

امیدوارم انشالله که همه چی همون‌طور که میخای پیش بره