2777
2789
عنوان

خودکشی

110 بازدید | 29 پست

شدم پر از عقده و خواستن و نرسیدن پر از حرفای بقیه شدم پر از کینه هایی که بقیه دارن دیکه تحمل ندارم خداهم منو فراموش کرده هرچی از ارزوهام بهش گفتم انگار داشته بهم میخندیدع میخوام رگمو بزنم شاید واسه مردن نه واسه دوری از خانوادم

با چی بی زنم چاقو یا تیغ یا قرص بخورم یکی بگید که درد نکشم

اگه هزار سال جان کندنت طول کشید چی؟؟؟؟

از سمت دنیا بله ممکنه بگن آره فوری مرد و بی سروصدا افتاد کرد ولی از اونور ممکنه هزار سال جون کندنت طول بکشه 

تازه این اول راهه بعدش میری برزخ و بقیه ماجرا 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبول دارم زندگی مزخرفه ولی نمیصرفه خودکشی کردن

ممکنه زنده بمونی با بدنی ناقص 

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
اگه هزار سال جان کندنت طول کشید چی؟؟؟؟از سمت دنیا بله ممکنه بگن آره فوری مرد و بی سروصدا افتاد کرد و ...

حوصلهذندارم تا حالا اعتقاد داشتم الان نمیدونم ولی خدا اونچیزی نبود که من فکر میکردم چه خدایی کهراینهمه درد منو دید و دم نزد 

نفس کشیدن ازارم میده

میفهمم

من خودم سه بار اقدام کردم یکبارش فکرکردم بیدار نمی‌شم ولی بیدارشدم و زندگی ادامه داشت

تا وقتش نرسه نمیتونی بری الکی به خودت اسیب نزن لطفت

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
درد نکشی؟تو که نگرانی درد نکشی یعنی هنوزم ته دلت خودتو دوست داری:*)

خودمو دوست دارم که نمیخوام زنده بمونم اگه نداشتم میگفتم اینهمه کشیدی چن سال دیگه هم روش نمیخوام اذیت شم دیگه 

حوصلهذندارم تا حالا اعتقاد داشتم الان نمیدونم ولی خدا اونچیزی نبود که من فکر میکردم چه خدایی کهراینه ...

بله اون خدایی که درد تو رو ببینه و هیچ کاری واست نکنه اون خدا نیست 

خدا واس دردای تو و صبوری های تو اجر گذاشته 

خدا واس کسانی که بهت ظلم کردن عذاب گذاشته 

پس خدا رو خوب بشناس 

کدومش دردش کمتر بود

همه شون ب ی اندازه وحشتناکن

انجامش نده بنظرم ب مرحله ی اقدام برسی دید اطرافیانت نسبت بهت عوض میشه

قید همه چیو بزن بیخیال باش یکاری انجام بده‌که ازاین دنیا دورت میکنه برای من‌بعضی کتابا اینجوریه با خواب

بله اون خدایی که درد تو رو ببینه و هیچ کاری واست نکنه اون خدا نیست خدا واس دردای تو و صبوری های تو ا ...

صبر من ندارم پس خدای خوبی نیست اونکه حال منو دید پس خدا خوبی نیست و اونکه هر لحظه خرد شدن منو دید پس خدای خوبی نیست. اونکه دید من تو این همه سال کلا یه ماه بدون درد زندگی نکردم پس خدای خوبی نیست

چقد گفتم عاشقتم الان دیگه عاشقش نیستم خدا خدای ادمای نامرده نه منکه همش رو بازی کردم گفتم نه خدا میبینه خذا دید ولی حتی براش مهم نبود من چقدر زجر کشیدم بخاطرش پس خدای خوبی نیست

همه شون ب ی اندازه وحشتناکنانجامش نده بنظرم ب مرحله ی اقدام برسی دید اطرافیانت نسبت بهت عوض میشهقید ...

چجور نگات میکنن 

نمیتونم همش بهشون وصلم کاش هیچ ادمی هیچ ادمی رو دیگه نبینم هیچکسو

صبر من ندارم پس خدای خوبی نیست اونکه حال منو دید پس خدا خوبی نیست و اونکه هر لحظه خرد شدن منو دید پس ...

دنیا ذاتش همینه 

باید انسان ها با اراده و اختیار خودشون هر کاری میخوان بکنن و خدا گوششون رو نکشه 

اونا که حقتو خوردن آزارت دادن خب عذاب میشن 

مریضی چیزی داری خب خدا جبران میکنه واست اونور 

هیچکدام از اینها را هم خدا نمی‌خواسته واست اتفاق بیوفته