2777
2789
عنوان

خانومازنی ک صب تا شب خونه نباشه میتونه بگه نفقه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 26 پست
آره وظیفه زن نیست لطف و محبت زنه که کارای خونه رو انجام میده مرد باید خودش کارهای خونه رو انجام بده ...

یه سوال بپرسم ؛ 

این درسته که یک شب خانم فاطمه میرن خونه پدرشون که به ایشون سر بزنن بعد حضرت علی کنیز خونه رو صیغه میکنه به خدا قصد اهانت ندارم منم شنیدم . 

یه سوال بپرسم ؛ این درسته که یک شب خانم فاطمه میرن خونه پدرشون که به ایشون سر بزنن بعد حضرت علی کنیز ...

من اطلاعی از این قضیه ندارم

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیتونم درخواست کنم واقعا روم نمیشه

عقدین؟

وظیفشه باید خودش پول ماهیانه بزنه به کارتتون اگرم خودش نمیدونه که پول لازمین خودتون درخواست کنید رویی نمیخواد که

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
یه سوال بپرسم ؛ این درسته که یک شب خانم فاطمه میرن خونه پدرشون که به ایشون سر بزنن بعد حضرت علی کنیز ...

نه.تا زمانی که حضرت زهرا بودن، حضرت علی با هیچ زن دیگه نه ازدواج کردن نه صیغه

دادگاه به توافق وادار میکند ولی نفغه حق تعریف شده هست که اگر نبوده نمیرسد بهش

الان مرد نرفته اعلام ترک منزل کنه  و عدم تمکین نگرفته 

زنم رفته ی سری کارا کرده برای نفقه  و درخواست داده در حالیکه ماهانه ی پولی میگیره ولی توقعاتش بالاست 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻
خیلی خجالت میکشم اما خواهرم این طور نیست

ینی شوهرت خودش تا حالا نگفته بیا ی پولی بزنم خریدی چیزی لازم داری انجام بده 

نمیشه ک 

بهش بگو ک بیرون میری گیر میکنی و ممکنه شماهم موقعیتت طوری نباشه سریع برام پول بزنی پس لطفا همیشه ی مقدار برام بزن ک بیرون با بچم لنگ نمونم  

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻