شدم پر از عقده و خواستن و نرسیدن پر از حرفای بقیه شدم پر از کینه هایی که بقیه دارن دیکه تحمل ندارم خداهم منو فراموش کرده هرچی از ارزوهام بهش گفتم انگار داشته بهم میخندیدع میخوام رگمو بزنم شاید واسه مردن نه واسه دوری از خانوادم
با چی بی زنم چاقو یا تیغ یا قرص بخورم یکی بگید که درد نکشم
چجور نگات میکنن نمیتونم همش بهشون وصلم کاش هیچ ادمی هیچ ادمی رو دیگه نبینم هیچکسو
همش یجوری رفتار میکنن ک انگاز کنترلی روی خودم ندارم تا قرصارو قطع میکنم هرچی میشه میگن تو که مشکل داری چرا قرص نمیخوری، امروزم رفته بودم متخصص پوست ومو میخواست قرص بنویسه فهمید قرص اعصاب میخورم همش میکفت چرا دختری ب سن تو باید این همه دارو بخوره واقعا زندگیت بهم ریختستوفلان ، تا دوباره کوچیکترین فکری هم میاد سراغم حرف از بستری میشه
انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
دنیا ذاتش همینه باید انسان ها با اراده و اختیار خودشون هر کاری میخوان بکنن و خدا گوششون رو نکشه اونا ...
یعنی خدا قدرت اینو نداره که سرنوشتو قشنگ بنویسه اصن مگه نگفته بعد سختی اسانیست اسانی من کجاست چرا زندگی من جز سختی و عذاب چیزی نداشته چرا بخاطر خــــــــــدا قید همه چیو زدم چرا؟ خدا خدا خدا....
من کل عمرم به همه گفتم خدا خثبه حدا مهربونه اما کو مهربانیش کو بخشندگیش کوو چرا باید انقدر بیخیال منشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بزار بگم برات کله عمرمو درسخوندم سمت هیچی هم نرفتم سرمو بلند کردم میبنم چقدر بره موندم بین یه جماعت ...
اون گرگ ها در قیامت گرگ محشور میشن
میدونی فرق گرک دنیا با گرگ محشور شدن آدما چیه؟؟؟؟
در دنیا گرگ از گرگ بودن خودش ناراضی نیست نمیگه من گرگم کاش آدم بودم کاش شیر بودم مثلا
ولی انسانی که در قیامت به شکل حیوان محشور بشه میدونه که انسان هست ولی حیوان شده و جايگاه بهشتی شو بهش نشون میدن میگن این باید میشدی کع نشدی حالا حیوان شدی و عذاب بکش و فلان
لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود
اون گرگ ها در قیامت گرگ محشور میشن میدونی فرق گرک دنیا با گرگ محشور شدن آدما چیه؟؟؟؟ در دنیا گرگ از ...
من نمیتونم با اینا سازگار شم کاش میتونستم با هیچکس رابطه نداشته باشم تنها یه جا زندگی کنم قلبمو دریدن حس می کنم قلب منم مث تونا شده از اینه که دیگه خوشم از این زندگی نمیاد، ممنونم با من حرف زدید