2777
2789

😖😭

وقتی ازدواج کردم سنم خیلی کم بود..انتخاب اشتباه کردم و خانوادم اصرار بر ازدواجم داشتن بجای اینکه منو منع کنن

شوهرم اصرار داشت یه مدت پیش مادرش زندگی کنیم و سه ماه بعد بریم خونه خودمون که جدائه..و منم از رو سادگی قبول کردم وخانوادم هیچ مخالفتی نکردن.. خیلی راحت پزیرفتن.. اون سه ماه شد دوسال و شیش ماه

هروقت به خانوادم میگفتم میخوام جداشم مادرشوهرم اذیتم میکنه 

بابام میخندید و میگفت برو بابایا

مادرشوهرم از بس اذیتم میکرد..اخه لعنتی چرا به دختر 16 ساله رو اذیت میکردی سر اینکه بلد نبود 30تا مهمون رو راه بندازه

البته بعدها کارماشو دید..بد هم دید

اخرش بسکه سیاست بخرج دادم این مردکو از خانوادش جدا کردم

الانم تو زندگیم به مشکلات بزرگی بر خوردم بارها به بابام گفتم میخوام جدا بشم..اخرین بار چنتا لگد بهم زدو گفت غلط میکنی

من خونه رات نمیدم

ما ابرو داریم😣

از دست شما هیچ کاری بر نمیاد جز دعا

به یه بچه یتیم که پدر نداره ییکسوکاره دعا کنید 

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

عزیزم

حالا که تونستی از مادرشوهرت جدا بشی،بمون و زندگیت رو بساز.

سلام عزیزان .یک حسینیه در مشهد گروهی رو تشکیل دادن برای ازدواج افراد مجرد.و معرفی موارد ازدواج به همدیگه. اگه هر فرد مجردی رو میشناسید که قصد ازدواج داره،چه آقا و چه خانم.و در هر سن و سالی،میتونید به آیدی زیر در ایتا و سروش پیام بدید ،تا فرم های ثبت نام رو در اختیارشون قرار بدهند.😊@andishehayniko

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونی مستقل شیکار کنی پول دربیارییه خونه نقلی هرچند خیلی کوچیک بگیریولی با هیچکس ارتباط نداشته باش ...

اینو میدونم ولی همسرم نمیزاره برم کار کنم

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

چه مشکلی داری با همسرت؟ بچه دارین

اره بچه داریم

شیش ماه پیش خیانت کرد

از یادم نمیره 

وقتی انقدر عاقل و با سیاستی که یه مردو که سال ها با مادرش بوده ازش تونستی جدا کنی پس خودتو‌ دست کم نگیر تو خیلی باهوشی و این شاید سخت ترینش بود ک راه ده ساله را توی دو سال رفتی ... تو میتونی بمونی و درستش کنی قدرتشو داری 

ایشالله مشکلت حل شه

ولی کاش خانواده ها بفهمن طلاق بی آبرویی نیست

اینکه فکر میکنن بی آبروییه بخشیش مال حرف و حدیث مردمه خدا سر بچه هاشون بیاره هر کی که راجب طلاق و زندگی خصوصي مردم حرف درمیاره و حرف میزنه

عزیزمحالا که تونستی از مادرشوهرت جدا بشی،بمون و زندگیت رو بساز.

😖😖

شاید انلاین بذاره مثلا شمع سازی

حتی انلاینم نمیزاره