2777
2789
عنوان

دیت بدون آرایش (عکسمو هم میزارم)

| مشاهده متن کامل بحث + 3660 بازدید | 155 پست
بچه ها میترسم شناسایی بشم بد بشه ماشاالله فامیلاش اینجا ریختن همه

تو از کجا میدونی😐

ناشناس من🩶🌱  https://daigo.ir/secret/4766024875   جهت اطلاع ثانوی تازه نامزد کردم گفتم در جریان باشین خدافظ😐✨ৎ୭֪֢ یک بیت و هزار حرف:از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند؛ من چنانم که محال است کسی درک کند..!     

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امتحانه ترمه نمیتونم کنسل کنم که

تورو یه بار دوتاتون و بزار زود بردار😭😭😭

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

دقیقا حرفی که میزنی درسته و من قبول دارم که ارایش یه جور احترام به طرف مقابله ولی شرایطش اینجوری ایج ...

درسته عزیزم اما من تمام صحبتم اینه ک ی تینت جیبی جای خاصی نمیخواد و میتونه ب بهترین نحو در اون ملاقات حاضر بشه 

تو از کجا میدونی😐

خب فامیل خودمم هستن دیگ میفهمم من 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.

استارتر بلا نگیری

بدون آرایشت چرا شبیه با آرایش ماست؟ 😂 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
چجوری بدون آرایش اینقد خوشگلی؟

نمیدونم والا :)

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.