ما بعد مدت خیلی طولانی میخوایم همو ببینیم ولی من چون قبلش میخوام برم جایی که نباید آرایش داشته باشم و لوازم آرایشی هم نمیتونم ببرم پس آرایش ندارم به نظرتون خیلی بده ؟ چیکار کنم هم خوب به نظر برسه هم معلوم نباشه آرایش ندارم عکسمو هم میزارم بگین بدون آرایش چطورم و اگ همونقدر باشه آرایشم خوبه یا نه
الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :( از دردناکترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی توجهی میکنه.
میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه ! از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من. بعد مدرسه هم دیده حتی ، یا موقع مریضیم، یا هرجای دیگ ک آرایش نداشتم و پوکیده بودم😂🥺
منم تو هر حالتی دیده ولی فقط تو ویدیو کال الان فرق داره
الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :( از دردناکترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی توجهی میکنه.
باشه الان میزارم فقط بزارین ببینم دارم عکسشو یا نه
بله نشان از دیسیپلین زن و زنانگی داره . آرایش ب معنی ازایش عربی و خلیجی نیست . ب معنی گلی بودن سر گو ...
دقیقا حرفی که میزنی درسته و من قبول دارم که ارایش یه جور احترام به طرف مقابله ولی شرایطش اینجوری ایجاد میکنه و اونی ام که باهاشه باید با شرایطش کنار بیاد و هرجوری هستش قبولش داشته باشه
بله نشان از دیسیپلین زن و زنانگی داره . آرایش ب معنی ازایش عربی و خلیجی نیست . ب معنی گلی بودن سر گو ...
همین ک شما ارزش آدم به آرایش میدونید کافیه شما اتفاقا سطح فکری خودتون ببرید بالا چرا چون آدم با لباس تمیز صورت خودش هیچ کم کسری نداره کسی ک تو بخواد همینطور میخواد نخواد هم فدا سرش . ب مطالعه کردن نیست ب عاقل بودن