2777
2789

شوهرم آموزشی افتاده سبزوار نیرو انتظامی بعد شنبه رفت بعدازظهر اومد لباس داده بودن باز یکشنبه بعدازظهر رفت الان از یکشنبه زنگ نزده میخام ببینم نمیتونه زنگ بزنه یا نمیخاد یا اتفاقی افتاده نگرانم 

آموزشیه؟

تازه وارد نظام شده؟

اگه اره بگو برات توضیح بدم

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارع همین شنبه اعزام شد باز بعدازظهر شنبه اومد بعد یکشنبه بعدازظهر ساعت 5 رسید اونجا

خب ایشون الان کارش شروع شده 

باید ۶۰ روز اونجا باشه 

بعد یه هفته میتونه بیاد پیش شما و بعد دوباره بره تا ۱۲ ماه همینجوری ادامه پیدا میکنه 

روزای اول گوشیه ساده هم نباید دستشون باشه 

ولی یه هفته دیگه اینا باهات تماس میگیره عزیزم...

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

خب ایشون الان کارش شروع شده باید ۶۰ روز اونجا باشه بعد یه هفته میتونه بیاد پیش شما و بعد دوباره بره ...

آخه میدونید چیه الان سه روزه گذشته من میگم چرا زنگ نزده آخه گفت رفیق کارت تلفن داره 

البته اگه اشتباه نکنم...چون شاید مرکز اموزشی سبزوار روندش متفاوت باشه..

شوهر منم همین مشکل براش پیش اومده بود میگفت تلفنا همه اشغال کارت تلفن نداشتم زنگ بزنم بعد از ینفر دیگه کارت تلفن گرفته بود زنگ زده بود

من حال ادامه دادن ندارم صادقانه یعنی بزور دارم ادامه میدم🤣
آخه میدونید چیه الان سه روزه گذشته من میگم چرا زنگ نزده آخه گفت رفیق کارت تلفن داره

ببین اجازه ندارن ولی میتونن بیان پیش خود نگهبانی تماس بگیره باهات 

من یک مثبت اندیشم با من از نا امیدی حرف نزن 🥰

نه اون روزای اولش کلا نمیتونن تماس بگیرن

یه هفته یا دو هفته دیگه اینا راحت میتونن باهات تماس بگیرن