2777
2789
عنوان

دیت بدون آرایش (عکسمو هم میزارم)

| مشاهده متن کامل بحث + 3678 بازدید | 155 پست
با صورت نشسته هم بری ازش ۱۰ هیچ سری

اینجا خیلی بد افتاده ازش عکس نداشتم یعنی بودا مناسب نبود اینجا بفرستم 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین ک شما ارزش آدم به آرایش میدونید کافیه شما اتفاقا سطح فکری خودتون ببرید بالا چرا چون آدم با لبا ...

ارزش خودشه 🤣 ن ارزش اون آدم … وقتی ب خودت احترام بزاری بقیه هم احترام میزارن . عاقل شمایی ک در جامعه ای ک پرشده از پلنگ ها میخواید یک دختر رو بدون حتی ی تینت و فرمژه بفرستید دیت اول ! اگر از اوضاع جامعه آگاهی ندارید مجبور نیستید نظر بدین . ما میدونیم در جامعه چخبره و بخاطر حتی یک مژه دخترامون چقدر قیاس میشن و حرف میخورن . از باب دلسوزی این حرفازو میزنم …. کاش بفهمید و یک طرفه قاضی نری خانوم عاقل 😉

ماشاالله خودت که خیلی نازیییییرلتو بذار الان

بچه ها میترسم شناسایی بشم بد بشه ماشاالله فامیلاش اینجا ریختن همه 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.

چجوری میذاری که نمیبینم😐 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
خب اون جلستو کنسل کن

امتحانه ترمه نمیتونم کنسل کنم که