2777
2789

سلام کسایی که طلاق گرفتید چکارمیکنید حالتون خوب بشه وقتایی که غمگینی ویاد دورانی می افتید که با اون‌بودید.

من خودم یکسال ونیم هست دادگاه میرم هنوز جدا نشدم ولی بعضی اوقات خیلی حالم خوب نیست وفکر اون میاد توی ذهنم وواقعا حالم بدتر میشه چکارکنم که همیشه شاد باشم ولحظه ای فکر اون نیاد توی سرم 

با اینکه روزها بیشتر سرگرمم ولی تاوقتی بیکار باشم فکرای بیخود میاد سراغم وحالم بدمیشه وحس ناامید بودن میکنم

طلاق شاید بهتر از موندن تو کثافطه،،،شاید بعد مدت طولانی کلا یادت بره

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
طلاق شاید بهتر از موندن تو کثافطه،،،شاید بعد مدت طولانی کلا یادت بره

برای من بهتره چون خودش به درد زندگی نمیخوره وخانواده اش هم بدتر ازاون هرکدوم بدتراز هم ولی یاد کارهاشون می‌افتم وچه کارهایی باهام کردند که توی زندگیم چقدر اذیت شدم حالم بد میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای من بهتره چون خودش به درد زندگی نمیخوره وخانواده اش هم بدتر ازاون هرکدوم بدتراز هم ولی یاد کارها ...

منم دقیقا تو موقعیت شمام با یه شوهر بدردنخور و خانواده دوزاری

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری