2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماله من یه خط انداخت منم گذاشتم کنار روشویی رفتم بعد ۱۰دیقه برگشتم دیدم دوتاستپس فردا هم زایمانمه

من دو روز قبل موعد زدم اینجوری شد 

امشب که روز موعدمه ، غروب یه تست دیگه انجام دادم منفی شد.

یعنی منفیه یا چون شب بود hcg کمه

اللّهم عجّل لولیک الفرج
جدی میگی؟چقد وقت بعدش دیدی مثبت شده بود

منفی بودانداختم زباله چندساعت بعدش بودیاصبحش دقیق یادم نیست دوخط بودولی بازهم گفتم میگن بعدچندساعت کاذبه توجه نکردم دوروزهم حالت ببخشیدخونابه پریودشدم به اصرارخواهرم بی بی چک زدم که همون لحظه اول دوخط شد

منفی بودانداختم زباله چندساعت بعدش بودیاصبحش دقیق یادم نیست دوخط بودولی بازهم گفتم میگن بعدچندساعت ک ...

هم صبر ندارم هم دیگه دلم نمیکشه برم بی بی چک بگیرم میترسم منفی بشه نا امید بشم

اللّهم عجّل لولیک الفرج
۲۰ رو پیش شدم‌چهل ساله خواهرفکرکنم حسرتش به دلم موند

نه عزیزم 

تا وقتی پریود میشی میتونی باردار بشی. 

به حرفایی که اسرائیلیا کردن تو مخمون هم توجه نکن که فقط ۲۵ تا ۳۵ سن مناسبه بچه داریه.

از وقتی دختر پریودش شروع میشه تا وقتی که یائسه میشه خدا این قابلیت رو تو بدنش گذاشته.

شما هم چن وقت دیگه اقدام کن دوباره😍

اللّهم عجّل لولیک الفرج
هم صبر ندارم هم دیگه دلم نمیکشه برم بی بی چک بگیرم میترسم منفی بشه نا امید بشم

برای من لقاح دیراتفاقافتاده بودقلبش ۸ هفته تشکیل شد دکترگفت روزبیست ویک پریودلقاح صورت گرفته یادمه همون موقع گفتم واااای ممکنه دخترباشه ذوق کرده بودم

برای من لقاح دیراتفاقافتاده بودقلبش ۸ هفته تشکیل شد دکترگفت روزبیست ویک پریودلقاح صورت گرفته یادمه ه ...

من دارم قرص جلوگیری هم میخورم تا پریودم عقب بیفته، الان نمیتونم با پریود نشدنمم خوشحال باشم 

کاش ذهنم چند روز بی خیال میشد تا دوباره یه تست بگیرم.

اللّهم عجّل لولیک الفرج
نه عزیزم تا وقتی پریود میشی میتونی باردار بشی. به حرفایی که اسرائیلیا کردن تو مخمون هم توجه نکن که ف ...

ببین وقتی خانواده هایی که سه تاپسردارن اطرافم میبینم دلم میگیره ازنزدیکان هستن درجریان زندگیشون هستم ونمیدونم یه دخترداشته باشم چقدربرای خانوادم خودم همسد۳وسه تاپسرم خوبه من اتفاقا خیلی مذهبی هستم سومی روبه عشق امام زمان اوردم ولی همسرم دیگه راضی به چهارتانمیشه ازطرفی ازخداخواستم اگرصلاحه خودش راهمو هموارکنه