2777
2789
عنوان

اسمشو گذاشته مرد حالم ازش به هم می خوره ببینید با بچم چیکار کرده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4715 بازدید | 141 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایا این همه قران و احکام خونده مردک قلبش مثل سنگهاسی کوچولوت چقدر لوپ لوپی بود قلبم درد گرفتیاد شو ...

خدایاااا💔

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

بدبختی معتاد هم نیست، سر و تهش توی کلاس قران و تفسیر نهج البالاغه است با رفیقای دیوونه تر و احمق تر ...

قران خونه !

خدااااااااااا 

من بچتو دیدم بغض کردم 

خدا لعنتش کنه 😤😤😤 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

اخلاقشومیدونی نبایدپیشش میذاشتی اگه خدایی نکرده سرش میخوردجایی چی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
ی چیزی میگم شاید الان به نظر مسخره بیاد ولی برای اینده شما بدرد بخوره بچه ببرید پزشکی قانونی بعدا ...

راست میگه ها 

صداشم درنیار پیشش 

ولی یواشکی ببر

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
نمیخوام توهین کنم ولی همین جلسه ای هاو نمازخونا ازهمه بدترن.دوروبر هممون هم هستن

واقعا،پدرشوهرم همش توی مسجده ولی با دختر خواهر شوهرم خیلی بد برخورد میکنه

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا دیدم ولی تا جلو طرف نگیری ک ادم نمیشه

این خانم هم یکم مقصره حالا از من میرنجه ولی شاعله خونه هم مال خودشه این عوضی هم بچه رو بهش میده  بازم جدا نمیشه میگه حوصله حرف مردم رو ندارم !!!!!

خوب دوتا بچه دیگه هم لابد بعدا قراره واسه این شاهکار بیاره 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
نمیخوام توهین کنم ولی همین جلسه ای هاو نمازخونا ازهمه بدترن.دوروبر هممون هم هستن

احمق، احمق احمق به تمام معنا، احمق کودن به تمام معنا، 

من نمازهام همه اول وقته، هر روز زیارت عاشور ا و قران می خونم، ولی توی خونه خودم صدام بیرون نمی ره، این با رفیقاش برنامه می گذارن هر روز یه جا جلسه کوفت و زهرمار دارن.

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟
بدبختی معتاد هم نیست، سر و تهش توی کلاس قران و تفسیر نهج البالاغه است با رفیقای دیوونه تر و احمق تر ...

بزنه کمرش الهی

بابا بزرگ منم جای مهر رو پیشونیشه ولی انننقد وحشی و روانیه افتاده بوده با چاقو دنبال خاله‌م می‌خواسته بکشتش!

تو بچگی هم انننننقدر مامانو خاله‌مو شکنجه‌ی روحی و روانی داده.مامانمو یبار سه روز تو حموم نگه داشته بود.شلاقشون می‌زده

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉