2777
2789
عنوان

اسمشو گذاشته مرد حالم ازش به هم می خوره ببینید با بچم چیکار کرده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4715 بازدید | 141 پست

خدایا این همه قران و احکام خونده مردک قلبش مثل سنگه

اسی کوچولوت چقدر لوپ لوپی بود قلبم درد گرفت

یاد شوهر سابقم افتادم با دستش زد تو دهن بچه کوچیک که داشت تازه حرف میومد

خون اومد لبای پسرم منم عکسشو گرفتم

دو تا دندون داشت 😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معتاده ؟الهی بمیرم برای بچه این چه وحشی باز

بدبختی معتاد هم نیست، سر و تهش توی کلاس قران و تفسیر نهج البالاغه است با رفیقای دیوونه تر و احمق تر از خودش. 

عصبانی شده بود خواب عصرش رو نرفته بود به جلسات قران و کوفت و زهرمارش نرسیده حتما

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟

الهی که خیرنبینه خدا بدترشو سرش درباره

عکسارو پاک نکن شاید بعداً جایی برای مدرک به دردت بخوره

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉

عزیزم بعد اینکه صورت بچتون اینجوری دیدی واکنشت چی بود؟

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
احمقه، کاری به کارش ندارم، صدام در نمیاد، نه اعتراضی نه درخواستی، بچم فقط گریه می کرد چون دلش به من ...

وای خدا قلبم

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

احمقه، کاری به کارش ندارم، صدام در نمیاد، نه اعتراضی نه درخواستی، بچم فقط گریه می کرد چون دلش به من ...

ای خدای من 🥺

هزار الله اکبر چقدر باهوش و چقدر با درکه این فرشته

الهی خدا کیفِ لحظه لحظه قد کشیدن و موفقیتش رو قسمتت کنه عزیزم🥲

ای خاک قبرستان ! هوا سرد است ، مواظب برادرم باش ... 💔🖤😭😔

نمیتونی یواشکی مستقل شی؟بعد خونه اجاره کنی و حضانت بچه رو بگیری؟

خونه به اسم خودمه، شاغل هستم، همین الان هم فرقی با جدا شدن ندارم. 

حوصله حرف و حدیث مردم رو ندارم. حضانت بچه که از خداشه با من باشه، یه ساعت نتونتس نگهش داره.

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟
بدبختی معتاد هم نیست، سر و تهش توی کلاس قران و تفسیر نهج البالاغه است با رفیقای دیوونه تر و احمق تر ...

برای اینجور ادما جلسات مذهبی مثل کلوپ و باشگاه و دورهمیه 

هدف تفریحه و دورهمی 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
بدبختی معتاد هم نیست، سر و تهش توی کلاس قران و تفسیر نهج البالاغه است با رفیقای دیوونه تر و احمق تر ...

یه جمله از این قرآن روی رفتار این عن تاثیری نداشته؟ 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم