2777
2789
عنوان

اسمشو گذاشته مرد حالم ازش به هم می خوره ببینید با بچم چیکار کرده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4715 بازدید | 141 پست
این که به بچه رحم نکرده تو رو نمیزنه؟

احمقه، کاری به کارش ندارم، صدام در نمیاد، نه اعتراضی نه درخواستی، 

بچم فقط گریه می کرد چون دلش به من خوشه، بهش گفتم پاشو بغلش کن یه ابمیوه براش بگیر، یه بستنی از توی یخچال بهش بده، باهاش بازی کن

اومدم می بینم زده توی صورتش.. 

با من که باشه، این بچه صداش بلند نمی شه، اینقدر همه چی بلده، کلی سوره و شعر و ... اینا بلده، کلی انگلیسی بلده ... فارسی رو می خونه، تا 500 میشماره، جمع و تفریق بلده، اینا رو خودم یادش دادم. 

با بازی فقط با بازی. 

بچه ای که می گفتن اتیسم. الان از همه بهتره. 

به خدا یه چشمم اشکه یه چشمم خون از عصر تا الان، پسرم میاد اشکامو پاک می کنه می گه به خدا درد نمی کنه. 

می گه یادته بابا زد توی صورتم؟ و.لی درد نمی کنه ها.. 

براش پیتزا خریدم که یک کم خوشحال بشه.

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیتونی یواشکی مستقل شی؟بعد خونه اجاره کنی و حضانت بچه رو بگیری؟

خدا برای بنده هاش کافیه

چنین شوهر و پدرمادری برای رفع نیازهان

و رسیدن به قدرت جسمی و روحی و استفاده ازشون برای رسیدن به مقام والا

عزییییز دلممممم😰

دوووورش بگردم 

بمیرم 

عجب پدری ! حیف اسم پدر !

مشکل روانی چیزی داره ؟؟؟؟

حالا من خودم اعصاب معصاب درست حسابی ندارم و یوقتایی قاطی کنم یه دونه از ماتحتشون میزنم ، ولی آخه اینجوری .....؟؟؟؟؟

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

فردا بچه رو همینجوری ببر پیش دبستانی بذار ببینن گزارش کنن 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

میره جلسه ی قرآن و بازم بچه رو میزنه؟ این دیگه کیه

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

احمقه، سر و تهش توی کلاس قران و جلسه احکام و این دری و ری هاست ولی عین وحشی می مونه احمق خر، فقط منت ...

قران بزنه تو کمرش مرتیکه گوه

بگردم بچه چقدر اذیت شده

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

ببرش پزشک قانونی شرف شو میبرن

پدرشه حق ولایت داره بکشتش هم کاریش نمیکنن مگه این همه پدربچه کش تواین چندسال ندیدی؟خرمدین یارو داس به دسته اون عوصیه که با تفنگ شکاری دوتا دخترشو کشت هزار نفر دیگه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
جایی ندارم برم،خونه مال خودمه، پدر مادرم چه کوفتین، اونام یه مدل بیمار روانین، پاشم برم پیش اونا؟

پس وانمود کن اصلا وجود نداره و نمیبینیش 

این جور مواقع هم بچه رو بسپر به خاله ای عمه ای کسی

کاربری دست 98348نفره