2777
2789
عنوان

اسمشو گذاشته مرد حالم ازش به هم می خوره ببینید با بچم چیکار کرده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3872 بازدید | 140 پست
میفهمم عزیزم بمیرم برای دلت اینجا هر کی یه نظر میده فقط یه بعد از زندگی مارو میبینن میگن طلاق بگیر ق ...

من مامانم یه درد بهم اضافه نکنه کم نمی کنه، 

یه زنگ بهم می زنه، از عالم و ادم شکایت می کنه، فلان جا رفتم فلانی با من قیافه گرفت، فقط نق می زنه و درد دل صد سال پیش می کنه، فکر می کنه من گوش خالیم. 

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟
بعضیا دست خودشون نیس ذاتیه این اخلاقشون ..شاید کلی رو‌خودش کار کرده و تازه اینطوری بده ...فکر کن اگه ...

ولی به نظر من ادمی که ذاتش خرابه نمازشم نمیتونه درستش کنه بابت زبون تلخیاش که من یکی اصلا نمیبخشمش بهترین روزای جوونیمو تو بهترین لحظه هام تلخ میکرد باید ازهمون زبون زجر بکشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منتظر روزیم که که اون فرد گوشت تلخ جلوم زانو بزنه حلالیت بخواد زل بزنم توچشاش بگم نمیبخشمت عمرا

واایی واایی دقیقاً منم.خیلیا هستن که باید حلالشون کنم و نخواهم کرد

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉