2777
2789
عنوان

از ترس بابام نمی تونم هیچی بخورم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 42 پست
حتی اگه چاق باشی هم رفتار نادرستی داره نمیتونی ببریش پیش روانشناس؟ مطمئنن طبیعی نیست رفتارش

آره عزیزم حتما میاد 

دو بار 

کاش مشکلم باش فقط همین بود 

حاضرم انقد هیچی نمی خوردم تا می مردم ولی بقیه چیزاش درست می شدن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سه تایی از لیمومی یا غفاری دایت رژیم مخصوص خودتونو بگیرید اینجوری طبق برنامه همه باهم سه وعده غذای ا ...

حالا سوای بابام اصن خیلی تو فکر رژیم گرفتنم ولی خوابگاهی ام و زیاد شرایطش جور نیست تازه قبلا رژیم گرفتم کلی ام کم کردم ولی باز برگشت شد عین اولش

نگاه کن من بچم اضافه وزن داره مثلا از مدرسه میاد نهار میخوره بعد ساعت ۴ باباش میاد دوباره باهاش میخو ...

حرف شما درست پسر من هم همینطوره ولی دیگه گشنگی بهش نمودیم که یا غذا رو از دستش نمی‌کشیم که دلمون میسوزه با یه متخصص تغذیه صحبت می کنیم و غذاهای سالم و تغذیه درست بهش میدیم

نگاه کن من بچم اضافه وزن داره مثلا از مدرسه میاد نهار میخوره بعد ساعت ۴ باباش میاد دوباره باهاش میخو ...

خیر .

همه هم ناهار می خورن هم شام

من سر شام خوردنم بابام شر درست می کنه و نمیذاره بخورم چرا؟

چون آقا از شام خوردن بدش میاد

فقطم من نیستما 

هر کدوم از اعضای خانواده بخواد شام پختنی بخوره شرش میشه

منم اون قدا زیاد نمی خورم نمی دونم چرا وزنم زیاده شاید چون سوخت و ساز بدنم کمه و این که همه اعضای خانواده تا حدی ژنتیکی تپل هستن 

حرف شما درست پسر من هم همینطوره ولی دیگه گشنگی بهش نمودیم که یا غذا رو از دستش نمی‌کشیم که دلمون میس ...

بچه من متخصص تغذیع بهش رژیم داده ولی اصلا گوش نمیده بخدا بعضی موقع گریم میگیره میره مثلا یه چیز پر کالریو یواشکی شب میخوره 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
حرف شما درست پسر من هم همینطوره ولی دیگه گشنگی بهش نمودیم که یا غذا رو از دستش نمی‌کشیم که دلمون میس ...

به خدا الان من بحثم اصلا غذا خوردن نییییست

همه اشتباه فهمیدن انگار

ولی فقط خودم می دونم زندگی با مامان و مخصوصا بابام جهاد اکبره و فقط خود خدا می دونه دارم چی می کشم.

اشتباهم اینه میام درددل می کنم

چون خیلی چیزا گفتن ندارن واقعا چون بگی ام نمی فهمن منظورتو

بچه من متخصص تغذیع بهش رژیم داده ولی اصلا گوش نمیده بخدا بعضی موقع گریم میگیره میره مثلا یه چیز پر ک ...

بحث بچه شما با من کاملا متفاوته و من خودم کاملا متوجه این موضوع هستم

بیاید مقایسه نکنیم.

بحث بچه شما با من کاملا متفاوته و من خودم کاملا متوجه این موضوع هستمبیاید مقایسه نکنیم.

دخترم یک ببینم اگه به پدرت بگی می خوام زیر نظر یه متخصص تغذیه خوب رژیم بگیرم باهات همکاری می‌کنه

چون طبق تجربه یکی از بستگان که یه رژیم بدون بازگشت و سالم خوری گرفته هم وزن کم کرده و هم تثبیت شده اما هم وعده های اصلی غذا رو داشت هم میان وعده شما که میگی خسیس نیست آیا می پذیره  چون هزینش از تغذیه معمولی خیلی بیشتر بوده

دخترم یک ببینم اگه به پدرت بگی می خوام زیر نظر یه متخصص تغذیه خوب رژیم بگیرم باهات همکاری می‌کنهچون ...

با التماس شاید بپذیره

چون میگه بعدش می خوری باز بر می گرده 

همون یه دفعه ام که رژیم گرفتم یه ماه التماس و گریه و زاری کردم تا گذاشت برم

اما الان دیگه عمرااا بذاره برم 

با التماس شاید بپذیرهچون میگه بعدش می خوری باز بر می گرده همون یه دفعه ام که رژیم گرفتم یه ماه التما ...

پس همون که من گفتم ایشون خسیس و بعلاوه یه شخص سلطه طلب که می خواد همه رو زیر سلطه خودش بگیره

متاسفانه این واقعیت تلخی هست و پدرتون نیاز به مداخله روانپزشک داره که از این افراد بعید به نظر می رسد که بپذیرند 

در مورد مادرتون گفتین که فکر می کنم با توجه به شخصیتشون با موضوع کنار اومدن اما برای شما سخته