2777
2789
عنوان

از ترس بابام نمی تونم هیچی بخورم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 42 پست

مشکل تیروئید ممکنه باعث چاقی بشه

ازمایش بده

اگه خدایی نکرده از تیروییدت باشه کنترل میشه

اگرم نه میتونی غذاهای پروتئینی بخوری که مذت زمان بیشتری سیر نگهت داره

و خودش باعث لاغری میشه

اگر شرایطشو داری در کنارش باشگاهم برو

واقعا راه حلی جز اینا با این شرایط ب ذهنم نمیرسه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیتونی یواشکی غذا و میوه خوراکی ببری اناق خودت بخوری نبینن یا برو بیرون چیز بخر بخور

الان بحثم واقعا زیاد غذا خوردن نیست

بحثم زورگویی و دیکتاتوریشه

واقعا عجیبه که هیشکی به این موضوع دقت نکرده و همه رفتن سر بحث چاقی و اینا...

اون قد چاق نیستم که بخوای یه انسان خیلی خیکی تصور کنی🤦‍♀️اضافه وزن دارم که همه اعضای خونوادمون حتی ...

عزیزم راه چاره غذاهای پروتئینیه

بیشتر سیر نگهت میداره و انرژی بدنتو تامین میکنه

ماهی مرغ گوشت قرمز تخم مرغ ابپز

الان بحثم واقعا زیاد غذا خوردن نیستبحثم زورگویی و دیکتاتوریشهواقعا عجیبه که هیشکی به این موضوع دقت ن ...

خوب چون نمیتونی پدر دیکتاتور رارکه تغییر بدی اون ذاتا این مدله مادرتم باهاش کنار اومده پس توهم چاره ای جز کنار اومدن با شرایط فعلی نداری

عزیزم راه چاره غذاهای پروتئینیهبیشتر سیر نگهت میداره و انرژی بدنتو تامین میکنهماهی مرغ گوشت قرمز تخم ...

من نمیدونم این بدبختیای زندگیم کم بودن که قد کوتاه و اضافه وزنم باید اضافه می شدن بهش ؟ :)

چرا زندگی من اینجوریه آخههه

تا یه حدی ژنتیکی و یه حدی ام عادتای بد غذایی به نظر خودم

سه تایی از لیمومی یا غفاری دایت رژیم مخصوص خودتونو بگیرید 

اینجوری طبق برنامه همه باهم سه وعده غذای اصلی بعلاوه میان وعده هم میخورید

مشکل هم حل میشه

الان بحثم واقعا زیاد غذا خوردن نیستبحثم زورگویی و دیکتاتوریشهواقعا عجیبه که هیشکی به این موضوع دقت ن ...

نگاه کن من بچم اضافه وزن داره مثلا از مدرسه میاد نهار میخوره بعد ساعت ۴ باباش میاد دوباره باهاش میخوره یا بعد از مغرب شام میخوره ساعت ده یازده دوباره میگه گشنمه هر چی میگم عزیزم یه سیب بخور یا یه میوه بخور راضی نمیشه اینقد حرص میخورم شاید شما هم به وزنتون دقت نمیکنی

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻