2777
2789

سلام

امروز همش راجب مو میپرسم😂

راسته کش مو ساتن واسه مو بهتره؟من عاشق کش مو ساتنم مخصوصا اون رنگی خوشگلا

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساتن های بدرد نخور نه

ساتن ابریشم عالیه 

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

من دیروز یدونه کش‌ گیپور برداشتم برا دخترم دیدم صدهزارتومن کشیده واقعا انقد گرونه همه چی یا من فقیر ...

زیاده والا

یه کف دست پارچه ۱۰۰؟؟؟چه زود فقیر شدیم🥲

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
از برس چوبی پریدی رو کش مو😀توصیه میکنم اینستات رو حذف کنی خواهر😂

اتفاقا اینستا ندارم خودم عاشق این چیزام😂😂😂

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
زیاده والایه کف دست پارچه ۱۰۰؟؟؟چه زود فقیر شدیم🥲

حس میکنم گرون خریده من بهترین نمونه هارو نهایت تا ۵۰ یا ۶۰ دیدم

اوهوم...ساتن و مخمل....

ی نوع کش مو دیگه هست حالت سیم تلفن اونا هم خوبن؟

من موهام لخت و کم پشته میبندم میفته. بعد با ساتن ببندم چی میشه😏😂 

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀