2777
2789
عنوان

کش مو ساتن خیلی دوست دارم راسته که واسه مو بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 36 پست
من موهام لخت و کم پشته میبندم میفته. بعد با ساتن ببندم چی میشه😏😂

وای دقیقااا

من فقط کلیپس میزنم

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیروز یدونه کش‌ گیپور برداشتم برا دخترم دیدم صدهزارتومن کشیده واقعا انقد گرونه همه چی یا من فقیر ...

گرون خریدی عزیزم 

اون کش موها هستن مثل سیم تلفن اونا خوبن؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
ی نوع کش مو دیگه هست حالت سیم تلفن اونا هم خوبن؟

من موهام صافه این کشا به دردم نخورد وقتی درش میخوای بیاری موهاتو میکشه شنیدم برای موی فر مناسبه

شایدم من بلد نبودم 

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
اره جلوگیری میکنن از موخوره اسکرانچی بهشون میگن

اون کش موها هستن مثل سیم تلفن اونا چی؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
وای دقیقااامن فقط کلیپس میزنم

من نمیبندم اصلا مو ندارم سبکه سرم. بعدمادرم میگه ها شروع شد حموم کردی باز گذاشتی گفتم اصلا تو خودحموم خشک میشه یدونه تار مو دارم نکش منو

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

نه سفت ببندی می‌کِشه مو رو نبدی نگه نمیداره

یعنی باید مو رو با کش ببندم بعد اونو ببندم رو کش؟

والا مو رنگ نکنی باقی چیزا کمکی .... من موهام رنگ کردم ده میلیون خرجش کردم پروتئین و فلان و شامپو ....نشد خانوم نشد 

ولی خب کش ساتن مو رو نمیشکنه

بنویس تا اتفاق بیفتد  اینجا قراره فقط از اتفاق های خوب و مسیر رشد بگم که برای همه اتفاق بیفته. از منفی صفر شروع کردم . خیلی سخته چشم رو مانع ها و استرس ها و اضطراب ها بستن اما چاره ای نداریم باید ادامه بدیم. شعارم این هست یک کاری کردن بهتر از هیچ کاری نکردن هست و هر روز بعلاوه یک شو (هر روز یک کار مثبت انجام بده) . باید به هم کمک کنیم .... اولین قدمم رو میخوام اینجا هم ثبت کنم . اولین هدفم اینه هر روز زبان بخونم. زبان بزرگترین مانع پیشرفت من بود و خیلی باعث شد مسیر رشدم کم بشه.... هر کی دوست داره با من هماهنگ بشه درخواست دوستی بده   برنامه ام ۶ ماه هست.... کتاب ها ۵۰۴ ، ۱۱۰۰، تافل هر روز یک درس و هر روز لغاتش رو اینجا می نویسم. فقط چون دلم نمیخواد تنها باشم با شما میخام به اشتراک بزارم. بسم الله... بریم 
نمیدونم ولی احساس میکنم مو گیر میکنه😂

الان امتحان میکنم نتیجه رو میگم صبر کن😂تازه خریدم

من نمیبندم اصلا مو ندارم سبکه سرم. بعدمادرم میگه ها شروع شد حموم کردی باز گذاشتی گفتم اصلا تو خودحمو ...

جدیی

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....