2777
2789

نمیدونم چرا یهو زد تو سرم ک من دعوتشون کنم تو خونه خودم جشن کنیم 

و از کارم ی ضره پشیمونم چون تو این گرونی همه دنبال یک قرون پول جمع کردنه ولی من دنبال اینم چجوری پولامونو ب هوا بدم بره 

مامانم گف ن شما بیان خونه ما و.. من قبول نکردم 

بعد من فقط خانواده خودمو خانواده شوهریمو دعوت کردم از اونور خالم  اینا گفتن ماهم میاییم بعد دایییم اینا هم اومدن 

من شام آبگوشت گذاشتم ک بچم اذیت نکنه راحت باشه 

بچمم دوسالشه 

یه دنیا گوشت واسه آبگوشت گذاشتم ما اون همه گوشت و تو یه سال دونفری راحت میخوردیم برای همه چهار عدد گوشت در نظر گرفتم ۲۵ نفر بودیم 

و کلی چیزای دیگ .. 

هم کادو به پدرم 

هم کادو ب مادرم 

هم کادو ب مادرشوهرم 

دیشب یه دنیا پول خرج کردیم 

ب خدا من ادمیم ک اینا ب چشمم نمیاد ولی از یه چیزی ناراحت شدم اینا ب چشمم اومد 

سه تا مدل کیک بود مامانم همیشه زحمتشو میکشه میبره اونارو 

ولی دیشب دیدم مادر خودم ب من رحم نکرد اصلا با اینک کل زحمتو من کشیدم 

هم کیک دادیم خوردن هم چهارتا چهارتا ب خونشون هم داد با خودم گفتم حتما راضی نیس ما تو خونمون بخوریم باید بقیه بخورن تا خوشحال شه راضی ب خوردن دخترش نیس 

نتونستم تو جمع بگم ک اونا حقشونو خوردن دیگ چرا کیکای اضافی رو هم میدی 

یا اینک تو پذیرایی میوه خیلیا موز برنداشتن به زور بهشون موز میداد ک برین خونتون بخورین 

ای بابا مگ کسی چیزی نخوره از میوه دیگ ایی بخوره باید از اون یکی هم بدیی ک اینو نخورده 

حتی هیچکسم بهم کمک نکرد ن تو ظرف شستن ن تو چیز دیگه ایی  از عصر تا نصف شب ۴ من بکوب کار کردم 

حتی دستتم بریده بودم همشونم دیدن ک چجوری دستم خونش بند نمیومد بازم تا نصف شب ظرفارو خودم میشستم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون قسمت خوشحال کردن پدر مادرت عالی بود

انتخاب غذاتم عالی بود

ولی ابگوشت ک خیلی گوشت نمیبره

کار مادرتم بد بود

ولی خودتم چرا تا ۴ بیدار موندی 

مگه صبحو ازت گرفتن

مهمونیم واس همه خرج داره

نمیشه چندوقت یبار مهمونیم تعطیل کرد ک

واس روحیه خودمون و عزیزامون واجبه

خودتو سرزنش نکن اصلا

واقعا تعداد گوشت موز ها رو... و کیک ها رو شمردی.... پ. ل کادر واینا هم حساب کردی... بعد میگی به چششمم نمیاد... اگه اینجور شخصیتی داری بهتره بریز وبپاش نکنی... چون برلی خودت اعصاب وروان نمیمونه🧡

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

واقعا تعداد گوشت موز ها رو... و کیک ها رو شمردی.... پ. ل کادر واینا هم حساب کردی... بعد میگی به چششم ...

خط آخرت رو نخوندم... کار دیگران هم اشتباه بوده که بهتون کمک نکردن

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

من دعوت نکردم مامانم گفته ک قرار دخترم تو خونش جشن بگیره خودشون گفتن پس ماهم میاییم

خب جسن خرج داره بریز بپاش داره شادیم داره خستگیم داره

باز خوبه ابگوشت گذاشتی

ما تو جشنا اونم شب ابگوشت نمیدیم

واقعا تعداد گوشت موز ها رو... و کیک ها رو شمردی.... پ. ل کادر واینا هم حساب کردی... بعد میگی به چششم ...

گرونی اینجوری دیگ 

وضعیت شوهرم در حد نرمال خوبه 

ولی اینجوری پیش بره نمیتونیم خونه بخریم 🫤

خب جسن خرج داره بریز بپاش داره شادیم داره خستگیم دارهباز خوبه ابگوشت گذاشتیما تو جشنا اونم شب ابگوشت ...

ب خاطر بچه اون غذارو گذاشتم چون نمیتونم زیاد بالای گاز بمونم فقط گریه میکنه ک بشینم 

ب خاطر بچه اون غذارو گذاشتم چون نمیتونم زیاد بالای گاز بمونم فقط گریه میکنه ک بشینم

میدونم

خودم تو اون شرایطم نذاشتم تازه شاغلم

اگه بخوای با این پولا جمع کنی کلا قید رفت و امد بزن

فکر درامد دوم باش فقط با این پولا جمع نمیشه واس خونه