2777
2789
عنوان

امروز پسرم جشن یلدا داشت شوهرم نذاشت بریم مدرسه تا الان گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 21538 بازدید | 312 پست
اون‌موقع که قهر اومدی خونه بابات بهت گفتم نزدیک مایی بیا خونه ما برای کمک نیومدی گفتی من لیسانس دار ...

عزیزم من کی گفتم نمیام گفتی خودم بهت خبر میدم که ندادی بعد تا خبر بدی من آشتی کرده بودم و برگشته بودم. اونجام بودم بیکار نبودم پس خرج پسرمو کی میداد اگه بیکار بودم حتی تو تاپیکای کاربری سابقمم هست. پس ندیده قضاوت نکن که بیکار بودی

بعد نگفتم لیسانسم تاحالام هیچ جا نگفتم احتمالا با کسی اشتبا گرفتی اصلا لیسانسم باشم کارایی کردم که عار نمیدونم

اگه قرار باشه بدون بچم برم سرایداری همون میرم خونه مادرم دیگه مگه برگه حضانت دستمه که هیچ کاری نمیکنم

بعد آدم تا با کفش کسی راه نرفته نمیتونه قضلوتش کنه مخصوصا کسایی که تو رفاه هستن🙏

سردارم خداحافظ......
این خانم تا اخر عمرش همونجا میمونه ولی حرکت مثبتی نمیکنه

عزیزم چرا اینحوری حرف میزنی و قضاوت میکنی خودت خداروشکر تو رفاهی و هیچ مشکلی نداری و برات عجیبه ینفر تو  این شرایط باشه...

حرکت مثبت اگه طلاقه که من فعلا شرایطشو ندارم و نمیتونم چیز عجیبی نیس الان خیلیا متاسفانه تو وضعیت منن ودارن میسوزن

سردارم خداحافظ......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی بمیرم برای بچت😭😭😭خدا از شوهر نادونت نگذره که دل این بچه رو شکوندخدا مادرشوهرتو به روزی بنداز ...

خدا نکنه عزیزم. بخدا از دیروزِ هنوز ناراحتیم و تو فکر جشنیم

عب نداره خدای ماهم بزرگه🤲

سردارم خداحافظ......
عزیزم من کی گفتم نمیام گفتی خودم بهت خبر میدم که ندادی بعد تا خبر بدی من آشتی کرده بودم و برگشته بود ...

گفتم شمارتو بذار گفتی نمیتونم 

گفتم من باید بتونم اطمینان کنم گفتی با شماره خونه بابام زنگ میزنم و خبری ندادی

بعد دیدم به بقیه گفتی من دانشگاه رفتم حالا راست میگی نگفتی چه مقطعی

میدونم تراکت پخش کردی نمیگم بیکار بودی ولی اینا همش مقطعیه و دردی درمون نمیکنه 

خدا شاهده قضاوتت نمیکنم ولی شده تو این سالها منم به مشکل خوردم گفتم بچمو خودم بزرگ میکنم حتی شده برم کارگری و این کارو میکردم

تا حالا با شوهرت درباره بچه حرف زدی؟

هر وقت میفرسته شما رو برید بچه هم باهاته تا حالا نگفته بچه رو بذار خودت برو درسته؟!

باور کن هر وقت اتفاقی تاپیکاتو میبینم هم عصبانی میشم از سکوتت هم دلم برا بچت کباب میشه که چرا باید اینطور بشه مخصوصا اون‌موقع که نمیذاشت مدرسه بره

من اگه جات باشم دلو میزنم به دریا 

ببین بچه رو میده یا ن بالاخره خدا بزرگه از وضعیت الانت که بدتر نمیشه

نهایت با خواهرت یه فکری کنید مثلا دو تا ساختمون کنار هم پیدا کنید برای سرایداری یا ویلا و باغ که راحتتره تا یکم دست و بالاون باز بشه

گفتم شمارتو بذار گفتی نمیتونم گفتم من باید بتونم اطمینان کنم گفتی با شماره خونه بابام زنگ میزنم و خب ...

بخدا میترسم اینجا به کسی شمارمو بدم کل زندگیم اینجاس نمیشه اعتماد کرد تکلیف منم مشخص نبود طلاق گرفته بودم آره یچیزی...

میدونم بابا اصلا هرکی میشنوه یا میبنیه ناراحت میشه حتی اون روز نمیانده کلاس گفت واقعا حیفه تو حیفه تو که اینه زندگیت.

بخدا منو خواهرم مثل همیم جفتمون بدبخت و دلسوزیم اون از آبجیم که به اون خدا بیامرز شوهر کرد که یه پا نداشت و هیچی نداشت اینم از من. شاید پسرم بزرگتر شد و درکش بیشتر شد بتونم تصمیم جدی تری بگیرم. منکه دیگه جوونیمم برام مهم نیس یا نمیخوام دیگه ازدواج کنم مهم پسرمه که درک کنه یا وقتی بشه که تو روی باباش وایسه و بامن بیاد زندگی کنه. توکل بخدا

میدونم همتون دلسوزین و نگرانم هستین

خدا خیرتون بده الهی

سردارم خداحافظ......

اسی چقد چشم و ابروت قشنگه الهی ک خدا عاقبتتو بخیر کنه و از جایی ک فکرشم نمیکنی مشگلتو حل بکنه عزیزم.دلت شکستس برای منم دعا کن .اسی نمیدونم اعتقاد داری یانه اگه از من بپرسی من خودم ندارم ولی آدم ی موقعهایی مجبور میشه ب هرچیزی چنگ بزنه تا مشگلاتش حل بشه.اگه دوست داری برو ی جای خوب دعای قرآنی برای آرامش زندگیت بگیر شاید خدارو چ دیدی مشگلاتت حل شد انشالله.

بخدا میترسم اینجا به کسی شمارمو بدم کل زندگیم اینجاس نمیشه اعتماد کرد تکلیف منم مشخص نبود طلاق گرفته ...

عزیزم من شمارو یادمه شوهرخواهرتون فوت کردن 

فکر کنم گفتین پدرتون اسکاچ هایی که میبافین رو میبره مترو میفروشه؟

شرایط کار کردن نداری؟بری خیاطی ای مهدکودکی جایی

نوحه ی مادر غمخوار رو فقط گوش میدم و اشک میریزم بخدا انقد دلم پره که دوس دارم برم یجا فقط داد بزنم د ...

من هیچ حرفی ندارم جز اینکه گاهی به خدا میگم چرا دکمه قرمزه رو نمیزنی؟ از این زمونه حالم به هم میخوره به چه زبونی باید گفت آهه

یه چی میگم جدی بگیر

به پدر و مادرت زنگ بزن یا حضوری بگو

بگو خیلی گرفتارم منو حلال کنید و در حقم دعا کنید گرفتاریم رفع بشه 

نگو میدونن خودشونم ناراحتن و.... تو فقط بگو

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
مهریم مبلغی نیس بخواد میتونه فردا طلاقم بده. حضانت بچه رو بده میزم فقط دراین صورت میتونم برم و خونه ...

مهریه تم کم گفتین از اول😐آخه رو چه حساب نمیفهمم. کسی مهریه رو کم میگه که ازدواجش از رو علاقه باشه. طرف کار ثابت نداشته ازدواجم که ازدواج عادی بوده. به چه امید واقعا؟ 

نوحه😐چرا ب نماینده هم گفتی ک مشکل دارین😮نهایتا میگفتی بچم کسالت داره

بله نوحه. منم گاهی دلم میگیره نوحه گوش میدم مثل شماها که میرید تو فاز دپ آهنگ غمگین گوش میدید😑😑😑