2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی وقتی مادرم مرد حس کردم ترس‌های زندگیم رفت یجوری نمیتونم توصیف کنم من عاشق مامانم بودم چطور گریم ...

عزیزم روح مادرتون شاد و غم آخرتون باشه 

این حالتت کاملا طبیعیه بخاطر شوکیه که بهت وارد شده سعی کن گریه کنی 

و اینکه میگی ترس های زندگیت رفت تو بزرگترین ترس زندگیت و از دست دادی و این شده نقطه انقطاع برای  تمام وابستگی هات من کاملا درکت میکنم 

منم بعضی وقتا این ترس لعنتی میفته تو جونم 😔😔تصورش هم دقم میده روح مادرتون شاد باشه

ممنون گلم از زندگیت درکنار مادرت لذت ببر تا هست بهش خوبی کن عذاب وجدان که نداشته باشی هیچی نیست بعدش هم یه جدایی زود گذره اون دنیا همه جمع میشیم باز‌‌..خدا به مادرت عمر زیاد وباعزت بده بحق امام حسین

منم خیلی وابسته بودم تو ۱۲ سالگیم‌مامانم مرد

وقتی ک شنیدم مرده یادمه توعالپ بچگی چنان افتادم زمین پاهام خم شد انقد داد زدم حسی ک داشتم این بود کل امیدم کل جونم کل دنیارو حس کردم ازم گرفتن اون لحظه حس کردم گم شدم

الان چندساله ای هنوز دلتنگی؟؟

الان ۲۶ 

آره مگ میشه نباشم‌مادرم بود تا ۱۲ سالگی شباتوبغل اون میخوابیدم 

خوابشم میبینم

گاهی خواب میبینم توبغلشم یهو مامانم میمیره یا یهو میذاره میره من دنبالش میگردم.هنوز روحم ناخودآگاهم حیرونه مادرمه