2777
2789
عنوان

امروز پسرم جشن یلدا داشت شوهرم نذاشت بریم مدرسه تا الان گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 21549 بازدید | 312 پست
اسی بیشتر دلم به حال پسرت سوخت ولی مادر شوهرت عجب آدم آب زیر کاهیه شیطونم درس میده پدر شوهرت به زنش ...

منم بیشتر بخاطر پسرم ناراحت شدم خیلی..

یبار از دست شوهرم دلم شکست یبارم از دست مادرش

نه بابا پدرشوهرم ازش میترسه

سردارم خداحافظ......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم چرا اصرار داشتی کله صبح مشقاشو بنویسه امروز ک جشن بود ومعلم وقتی برای دیدن مشقاش نداشت. درضمن ...

ممنون مهربون. اره بخدا اصلا فکرشو نمیکردم این اتفاق  بیفته حالا اصلا پامیشد یه دعوا میکرد و میگفت جمعش کنید نه اینکه نزاره این طفلک بره جشن

منم خودم خیلی پشیمون شدم کاش اصلا اسم مشق نمیاوردم

سردارم خداحافظ......
عزیز من نمیکنم شما جدا بشو ولی میگی نامادری کدوم نامادری؟! شوهر شما آه نداره با ناله سودا کنه حتی نم ...

من الان خونه مادرمم جایی ندارم آبجی بزرگم با یه بچه یتیم اونجاست یه داداش مجرد عصبی هم دارم که فقط منتظره پاچه منو بچمو بگیره الانم که دستش از مچ شسکته و خونه نشین شده دیگه بدتر.

از رفتن راحت میگین چون از شرایط اونور خبر ندارین. پول واسه اجاره خونه ندارم که بگم اره جمع میکنم میرم یه خونم اجاره میکنم میشینیم توش. اونم با این گرونی و اجاره و رهن که مردا هم توش موندن...

شوهرم نمیدونم تاکی میخواد اینجا بمونه اما میدونم خانوادش خسته شدن و منتظرن این زود خونه بگیره بره. منم خونه خودم با پسرم راحت ترم دستتمم بازتره واسه هرکاری

سردارم خداحافظ......
ممنون مهربون. اره بخدا اصلا فکرشو نمیکردم این اتفاق بیفته حالا اصلا پامیشد یه دعوا میکرد و میگفت جم ...

کاملا درکت میکنم عزیزم همسر منم صبحا تا یکم سروصدا بشنوه الم شنگه بپا میکنه 

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
کاش یه خیربشه کمکت کنه بتونی یه خونه رهن کنی

الان کسی این همه پول نداره به کسی کمک کنه. شوهرم خودش سالمه کار کنه پول دربیاره مثل داماد خدا بیامرزمون که معلول جسمی نیس 

سردارم خداحافظ......
نه عزیزم تموم شد‌ پسرم صبحی بود.چندتا از مادرا و خانم معلم قضیه رو فهمیدن خیلی ناراحت شدن

شماهمون کاربر آسمان ۷۲ هستید؟

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!

الهی بمیرم برای بچت😭😭😭

خدا از شوهر نادونت نگذره که دل این بچه رو شکوند

خدا مادرشوهرتو به روزی بندازه دلش بشکنه بدتر از این طفل معصوم

خدا به سرشون بیاره انشالله 

از خدا میخوام در رحمتش رو برای تو و بچت باز کنه 

گریم گرفت هرکدوم از پستاتو خوندم😭

کاش یه خیربشه کمکت کنه بتونی یه خونه رهن کنی

شوهرش سالمه و جوون... اون بشینه پای گوشی و قلیون..بعد یه خیر بیاد خونه براش رهن کنه!!! 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
شوهرش سالمه و جوون... اون بشینه پای گوشی و قلیون..بعد یه خیر بیاد خونه براش رهن کنه!!!

منظورم اینه واسه این خانم جورکنه کع بتونه جدابشه

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم
عزیزم شما همونی نیستی سن پدرت بالا بود اسکاج و لیف میفروخت شوهرت بهت گفته بود برادرات بی غیرتن؟

بله خودشه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

اون‌موقع که قهر اومدی خونه بابات بهت گفتم  نزدیک مایی بیا خونه ما برای کمک نیومدی 

گفتی من لیسانس دارم و فلان 

منم کلی عذاب وجدان گرفتم که چرا بهت گفتم

ببین تا خودت نخوای هیچیییی درست نمیشه 

سالهاست که هی بهت میگیم و گوش نمیدی و شرایط خودت و پسرت بدتر میشه و همش از تنبلی خودته اصلا حاضر نیستی سختی بکشی

بارها بچه ها بهت گفتن خونه سرایداری پیدا کن

اصلا فکر کن شوهرت مرده و دیگه نیست همون کارو بکن

حاضری حرف همه رو بخوری اما داداشت بهتون اخم نکنه بعد فکر کردی بعدا بچت ازت سپاس گزار میشه؟

نه کلی هم ازت متنفر میشه حالا ببین کی گفتم