2777
2789
عنوان

امروز پسرم جشن یلدا داشت شوهرم نذاشت بریم مدرسه تا الان گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 21187 بازدید | 308 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عوض اینکه پفیلا و اناردرست میکردی برای جشن مینشستی درس بچت رسیدگی میکردی.. که واجب تره

من همه سرمشقارو همیشه بموقع تمیز و مرتب بهش میدم پسرمه که همکاری نمیکنه و نمینویسه وگرنه من همش دنبالشم که بنویسه. اون کارای یلدا هم یساعتم وقتمو نگرفت گه فشارش به مادرشوهرم اومده

سردارم خداحافظ......
اینارو که نگفت یعنی سوختما دوس داشتم سرش داد بزنم گفتم چرا طرف پسرتو میگیری خب تو یه اتاق ۶متری داری ...

اسی بیشتر دلم به حال پسرت سوخت 

ولی مادر شوهرت عجب آدم آب زیر کاهیه شیطونم درس میده 

پدر شوهرت به زنش چیزی نگفت 

عزیزم یعنی همه بعد طلاق نجات پیدا کردن. خیلیام بودن بچه رو گذاشتن و خودشونو نجات دادن و رفتن بچشون ز ...

عزیز من نمیکنم شما جدا بشو ولی میگی نامادری کدوم نامادری؟! شوهر شما آه نداره با ناله سودا کنه حتی نمیتونه یک اتاق اجاره کنه کدوم دختری میاد با چنین مردی ازدواج کنه؟!! چه حسنی داره این مرد؟ تحصیلاتش بالاست؟ شغلش پردرآمده یا مال و اموالش زیاده؟ یک ذره انسانیت و شخصیت نداره کسی که با بچه بیگناه خودش این رفتارو داره … مطمئن باش بچه مال خودته کاش زندگی و جوانی‌تو نجات میدادی … یک روز پشیمون میشی که دیگه دیره

عزیزم چرا اصرار داشتی کله صبح مشقاشو بنویسه امروز ک جشن بود ومعلم وقتی برای دیدن مشقاش نداشت. درضمن شوهرتون خیلی بی شعوره که همچین رفتاری کرد. دلم برای بچت وذوق کور شده اش سوخت. راحت از این قضیه نگذر گلم. خدا دلتو اروم کنه♥

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
من همه سرمشقارو همیشه بموقع تمیز و مرتب بهش میدم پسرمه که همکاری نمیکنه و نمینویسه وگرنه من همش دنبا ...

خیلی سخته گلم حق داری خونه شلوغ و درس دادن به یه کلاس اولی. 

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

دیگ وقتی تو این شرایط زندگی میکنی تو اتاق ۶ متری

اینقدر هنوز زبونت کوتاهه ک اجازه کار کردن نداری

مردی ک نمیتونه ی خونه اجاره کنه حق نظر داد نداره

خودت باید جلوش واستی 

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دو خط جمله سازیش مونده بود منم دیشب هی میگفتم اگه ننویسی خانم ناراحت میشه هی میگفت باشه صبح مینویسم ...

به پسرت بگو صبح وقت نوشتن نیست 

روی صبح هیچ وقت حساب نکنه 

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همه سرمشقارو همیشه بموقع تمیز و مرتب بهش میدم پسرمه که همکاری نمیکنه و نمینویسه وگرنه من همش دنبا ...

سرمشق تمیز نوشتن چه فایده مهم رسیدگیه تو تاپیکای دیگتم نوشتی بچم زدم بخاطر درسش ببین روش کارت درست نیس شوهرتم صبح خوابه بالای سرش بحث درس میکنی روان رو بهم میزنی..تاوان کارتم بچت پس داده. همون انار و پفیلا یک ساعتم وقت ادم بگیره بالاخره ادم خسته میشه بچه ادم واجب تره درطول روز مشقشو میتونی با وعده بازی کردن باهم با چیزای دیگ مدیریت کنی نمیگم کارشوهرت درسته ولی مقصری یجورایی 

سرمشق تمیز نوشتن چه فایده مهم رسیدگیه تو تاپیکای دیگتم نوشتی بچم زدم بخاطر درسش ببین روش کارت درست ن ...

اصلا از مشق نوشتن فراریه خانومشون اوایل  انقد سرمشق داده که دیگه زده شده تا میگم مشقات فرار میکنه. نه باید همین کارو کنم ننویسه بره کلاس خانم چندبار دعواش کنه شاید اونموقع بفهمه من نمیتونم هی بشینم کنارش تا بنویسه

سردارم خداحافظ......
به پسرت بگو صبح وقت نوشتن نیست روی صبح هیچ وقت حساب نکنه

اره دیگه بهش گفتم ببین چیکار کردی با این کارت نتونستی بره جشن. اتفاقا دیروز بعدازظهر عکس جشن بچه هارو تو گروه دید با کیک عکس گرفتن و تزیین کردن  دوباره گریه کرد چرا نذاشتین من برم. گفتم دیگه هیچوقت نزار مشقات بمونه صبح حتی ننوشتی هم همونجوری باید بری

سردارم خداحافظ......