2777
2789
عنوان

امروز پسرم جشن یلدا داشت شوهرم نذاشت بریم مدرسه تا الان گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 9003 بازدید | 244 پست
بچتم با خودت میبری فقط نترس اون ادم با این تاپیک های که من دیدم دادگاه صلاحیت نگهداری بهش نمیده فقط ...

ممنون عزیزم توکل بخدا انشالله هرچی خیر پیش بیاد

تو دلم اصلا آشوبه بخدا

سردارم خداحافظ......
دشمن شاد میشی با این کاراتبذار تو مدرسه تنبیه بشه میاد میشینه بدون دردسر مشقاشو مینویسهخودتو شوهرتم ...

مادرشوهرم اتفاقا امروز هی میگفت پس من این چندتا بچه رو چجوری بزرگ کردم هی میگفت مشقاشونو نمیذاشتم به شب برسه دیگه نخواستم جواب بدم بگم پس کدومشون دکتر مهندس شد یکیشو که دارم میبینم

سردارم خداحافظ......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرشوهرم اتفاقا امروز هی میگفت پس من این چندتا بچه رو چجوری بزرگ کردم هی میگفت مشقاشونو نمیذاشتم به ...

نذار کسی از مسایل خونت بدونه چ خوشیتو چ ناخوشیتو

حتی خیلی چیزا رو نباید شوهر هم بدونه چ برسه مادرشوهر

اینطوری جلو شوهرت هی حرف بدتو میزنه دلش سیاه میشه ازت

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

یعنی من بودم انقدر سلیطه بازی در می‌آوردم یازنده م از خونه میمومد بیرون بچه رو میبردم یا جنازه م ،چرا کوتاه میاین انقدر 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
مادرشوهرم اتفاقا امروز هی میگفت پس من این چندتا بچه رو چجوری بزرگ کردم هی میگفت مشقاشونو نمیذاشتم به ...

دکتر مهندس بخوره تو سرش آدم م که نشده بچه ش 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اره باید حواسم باشه اما بیشتر از حرفای مادرش سوختم پدرشوهرم بهم گفت توروخدا برو تو اتاق جوابشو نده د ...

توکه وضعیت زندگی ات میدونی، خودت درگیر کا های مدرسه نکن، بیشتروقتت بگذار برای پسرت

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

چقدر دلم برای بچت گرفت اون تو بدترین شرایط داره بزرگ میشه وآسیب روحی میبینه توروخدا یه حرکتی بزن تلاشی بکن از اون خونه مستقل بشین وگرنه هم خودت هم بچت داغون میشین اینو با همه ی قلبم آرزو میکنم مادرشوهرت جواب بدیشو به زودی بگیره ناراحت نباش عزیزم

در زندگیم چیزهایی را تجربه کرده ام که اگر در گذشته خوابش راهم میدیدم تا چند روز خوابم نمیبرد ولی حالا همه ی آنها تبدیل به تجربه شده ومن جدید را ساخته که حتی بدترین طوفان‌ها هم تکانش نمیدهند

مامان منم چون نمره ریاضیمو کم گرفته بودم تو ابتدایی نذاشت برم جشن روز معلم

۲۰سال گذشته و من خیلی پررنگ یادمه

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

اسی تا کی میخوای بشینی گریه کنی. یا شوهرتو نفرین کنی .این مرد به فکر خونه گرفتن نیست . برو آرایشگری  یاد بگیر یا خیاطی یاد بگیر .به شوهرت  بگو نمی‌خوام خانوادت زیاد اذیت بشن روزی چند ساعت برم تا اونا هم ناراحت نشن .به این بهانه برو یه حرفه یاد بگیر .   . نه خانوادت پشتتن .نه شوهرت پس باید خودت پشت خودت باشی .اکثر تولیدهای لباس خانوم هستن .میتونی پسرتم ببری پیش خودت .قوی باش .پشت پسرت ،امید گل پسرت .