2777
2789
عنوان

امروز پسرم جشن یلدا داشت شوهرم نذاشت بریم مدرسه تا الان گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 8965 بازدید | 244 پست
اینارو که نگفت یعنی سوختما دوس داشتم سرش داد بزنم گفتم چرا طرف پسرتو میگیری خب تو یه اتاق ۶متری داری ...

یه مدت باهاشون سر سنگین شو 

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اخلاق همسرت خیلی بد هستش ،از این به بعد درس های بچه رو روز انجام بدید،کاش خونه اتون جدا بود چون یکجا هستید خواه ناخواه دخالت میشه تو زندگیتون....هروقت آروم شد باهاش حرف بزن بگو کار درستی نکرده....چرا بچه رو از مدرسه میندازه....

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
عزیزم بمیرم برات... ببخشیدا ولی چقد پسته، طفلی بچه... حالا از این به بعد تو که می‌دونی اینقد هاره و ...

اره باید حواسم باشه اما بیشتر از حرفای مادرش سوختم پدرشوهرم بهم گفت توروخدا برو تو اتاق جوابشو نده دیگه اومدم تو اتاق خواب اونم یکسره داره غر میزنه میگه پسرم حق داره بازم دعوا کنه حقته😔یا فاطمه زهرا خودت بمنو پسرم کمک کن خودت جواب این پست فطرتا رو بده بحق محمد

سردارم خداحافظ......
عزیزم اخلاق همسرت خیلی بد هستش ،از این به بعد درس های بچه رو روز انجام بدید،کاش خونه اتون جدا بود چو ...

دقیقا منم هی به مادرشوهرم گفتم خب خونه خودم بودم میرفتم تو پذیرایی مشقاشو میدادم یا اونور حاضر میشدیم این از خواب نپره گفت نه تو تنبلی تو حمال بچه های مردمی الان اونا کیف کردن شما اینجا خوابیدن و دعوا کردین حقتونه

سردارم خداحافظ......
این وسط دلم واسه پسرت سوخت.....

بخدا فقط نگاش کردم گریه کردم یه نقاشی هم دیشب واسه یلدا کشیده بود ببره

دیروز با نمیانده رفتیم کیک سفارش بدیم تو شیریتی فروشی میگفت آخ جون فردا جشن داریم

بخدا اشکام بند نمیا خدا ازش نگذره

سردارم خداحافظ......
خیییییللللللللیبخدا پدرشوهرمم ازش میترسه دست منو گرفت آورد ت اتاق گفت توروخدا جوابشو نده

باید خونه جدا بگیرید 

ولی شوهرت هم آدم عصبی هستش نمیدونم میتونی راضی کنی برید یانه 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
بخدا فقط نگاش کردم گریه کردم یه نقاشی هم دیشب واسه یلدا کشیده بود ببرهدیروز با نمیانده رفتیم کیک سفا ...

😭😭😭😭

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
بخدا فقط نگاش کردم گریه کردم یه نقاشی هم دیشب واسه یلدا کشیده بود ببرهدیروز با نمیانده رفتیم کیک سفا ...

الهی بگردم 

بدا یه کیک واسش بخر .

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨  _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂  درخواست و به نی نی یار گزارش میدم 

باید خونه جدا بگیرید ولی شوهرت هم آدم عصبی هستش نمیدونم میتونی راضی کنی برید یانه

نه حیوون یه قرونمم نداره هرچی داشته تو این شرط بندیا از دست داده

زندگی منو بچمو سیاه کرده

سردارم خداحافظ......