2777
2789
عنوان

امروز پسرم جشن یلدا داشت شوهرم نذاشت بریم مدرسه تا الان گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 9024 بازدید | 244 پست
بخدا اگه یه پدرومادر داشتم کمکم میکردن حتما اینکارو میکردم. نه اینکه خواهرمم با بچه یتیمش سربار اونا ...

چرا کار نمیکنی؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
پس منم آویزه گوشم کنم جلو اون حتی نزارم پسرم دفترشو باز کنه

دقیقا همینه ما دو سه بار دعوامون شد تا درس عبرت شد برام جلوی همسرم تکلیف هاشو ننویسیم 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اگه روزی بچم مشقشو ننویسه یا بگه خوابم میاد و اذیت کنه ،خودمو اذیت نمیکنم تا تو مدرسه تنبیه بشه

ول کن بابا خودتو بخاطر مشق بچه ناراحت میکنی هم خودت و هم شوهرتو هم بچتو زجر میدی 

مثلا ما ک نمره اول کلاس بودیم چی شدیم

با شوهرت خوش باش نذار از غصتون دل کسی شاد بشه 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
عزیزم تا با کفش کسی راه نرفتی قضاوتش نکنتو تاپیکای من نیا خب من زور نکردم کسی رو.تاپیکای غم انگیزتر ...

نیست 

غم انگیزتر از زندگی شما نیست 

شوهرعوضی با مادرشوهرعوضی تو یه اتاق شش متری 

ای سادهآدم خوبا همیشه فکر میکنن همه مثل خودشون خوبناما سلیطه ها کلا یه جور دیگه فکر و زندگی میکنن و ...

بله حق باشماست.. فقط موندم چرا برا بچه هاشون زن میگیرن.. خب پسرخوشگلاتونو خودتون تروخشک کنید 

در اینکه شوهرت یه آدم بسیار پست و به درد نخوره شکی نیست .امیدوارم خدا جداب این کارشو به زودی بده .اون بچه دلش به جشن های مدرسه شاید کمی خوش بشه .

ولی کی میخوای از اشتباهات گذشته ت درس بگیری ؟ چند وقت پیشم گفتی سر مشق دعواش کردی شوهرت عصبانی شده .

همیشه گفتی بخاطر پسرت موندی همیشه هم باعث دعوا بین شوهرت و پسرت میشی .وقتی میبینی شوهرت روانیه چرا صبح زود میگی پاشو فلان کارت مونده ؟ 

مگه دیشب فرصت کافی نداشتی ؟ وقتی نمینویسه میزاشتی همون جوری بره .دارش که نمیزدن .

اگه شوهرتم اون کارو نمیکرد به بچه ت استرس میدی .آخه صبح وقت مشق نوشتنه ؟

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
در اینکه شوهرت یه آدم بسیار پست و به درد نخوره شکی نیست .امیدوارم خدا جداب این کارشو به زودی بده .او ...

اره بخدا اشتبا کردم دیدم پسرم بیدار نمیشه گفتم پاشو مشقت مونده اگه خانم ببینه ننوشتی عصبی میشه اینجوری گفتم که بلکه بلند شه داشتم جمله سازیشو بهش میگفتم که شوهرمو صدامو شنید پاشد

واقعا اشتبا کردم حالا که روز جشن بود پامیشدیم میرفتیم مدرسه گور بابای مشقش که باعث شد امروز نره جشن

سردارم خداحافظ......
میدونم خیلی تحت فشار بودی ولی وقتی هوش و حواست اومد سرجاش متوجه میشی اشتباه کردی از این به بعد یکم خ ...

اره بعدش پشیمون شد احتمالا مادرشوهرمم صدامو شنیده که به ادن گفتم عصبی تر شده... چون میگفت بهش بگو پسرم مریضه امروز نمیایم

سردارم خداحافظ......
من اگه روزی بچم مشقشو ننویسه یا بگه خوابم میاد و اذیت کنه ،خودمو اذیت نمیکنم تا تو مدرسه تنبیه بشهول ...

دقیقا چقد سرمشق که نزدمش چقد داد و بیداد که نکردم یبار کلیپسم دستم بود کوبیدم تو دیوار شکست. الان میگم خاک بر سرم اخه مادرشوهرمم از یطرف هی میرفت تو مخم که مگه بچه میشه مشقشو تا الان ننوشته باشه و ازاین حرفا

سردارم خداحافظ......
چرا کار نمیکنی؟

مگه میزارع و کار نمیکنم. این و مادرش جفتشون بد دلن.

من با پسرم غروب برم یه دور الکی بزنم سکته میکنن چه برسه برم یجا وایسم کار کنم دیگه فک میکنن خرابم

سردارم خداحافظ......
دقیقا چقد سرمشق که نزدمش چقد داد و بیداد که نکردم یبار کلیپسم دستم بود کوبیدم تو دیوار شکست. الان می ...

دشمن شاد میشی با این کارات

بذار  تو مدرسه تنبیه بشه میاد میشینه بدون دردسر مشقاشو مینویسه

خودتو شوهرتم عصبی نکن 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست