2777
2789
عنوان

امروز پسرم جشن یلدا داشت شوهرم نذاشت بریم مدرسه تا الان گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 10562 بازدید | 247 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداییش ۷ صبح داشتی به بچه مشق میگفتی؟!!! یک کم برنامه ریزی داشته باش خوب دختر خوب

دو خط جمله سازیش مونده بود منم دیشب هی میگفتم اگه ننویسی خانم ناراحت میشه هی میگفت باشه صبح مینویسم خوابم میاد نمیتونم منم دلم سوخت گفتم باشه بخواب که صبح شوهرم از صدای ما بیدار شد

سردارم خداحافظ......
اگه واقعا راسته اینا که نوشتی اولین کار با مادرشوهرت قطع ارتباط کن و از زندگیت حذفش کن

بندہ خدا نہ رھن دارہ نہ شوھرش شغل دارہ نشستہ تو خونہ مادرشوھرش چجوری باھاش قطع ارتباط کنہ!!!

بله حق باشماست.. فقط موندم چرا برا بچه هاشون زن میگیرن.. خب پسرخوشگلاتونو خودتون تروخشک کنید

از یه جایی به بعد حوصلشون سر میره میگن واسه پسر عتیقمون زن بگیریم یکم باهاش دعوا کنیم خون به دلش کنیم زندگیمون از یکنواختی دربیاد

پسرت درچ حالیه؟؟ 

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄