من امروز اومدم حمومو بشورم دامستوس ریختم دیدم یکمم جوهر نمک ته قوطیشه گفتم بریزم اونم ک تموم شه هیچ وقتم این کارا نمیکردما فقط برا اینکه گفتم تموم بشه ...چشمتون روز بد نبینع یه بوی تیزی اومد ک تا ته حلقم رفت جلو دهنمم گرفتم بازم حسش میکردم سریع اب گرفتم ک بوش بره فقط الان احساس سنگینی تو قفسه سینم دارم و سردرد خیلی بدجور تو رو خدا مواد شوینده رو شما دیگ باهم قاطی نکنید دوستان کسی تجربه ای داره ریم داغون نشده باشه تنگی نفسم خوب میشه یا ن😭😭😭
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ی بار همین بلا سر من اومد وایتکس و جوهرنمک مخلوط کردم
بعد اون دیگه توبه کردم ک از اینا استفاده نکنم تقریبا چهارساله استفاده نمیکنم
مایعات بخور عزیزم من تا ی هفته ی حالتی مثه سرماخوردگی داشتم
❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه زیادی در این زمینه دارم 💪😍
❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه زیادی در این زمینه دارم 💪😍
خانم عموی منم دم عید یه بار این کارو کرد خیلی ترسیدیم
آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه