2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این برادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 29 پست
پس اینارو باید رک و رو راست بگین وقتی تعارف ندارن تعارف نداشته باشین

خسته شدم بخدا، برادرشوهر من آدم بشدت زن دوست و با سیاسیتیه،شوهر منم ساده فکر میکنه اگه زیاد نه بگه آدم بدیه 😐

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا که همینجوریه،شانسم دارن بخدا، شوهر من دیشب بمن میگه خیلی بهونه کنیم می‌فهمن تو بدت میاد بچه شون ...

به شوهرت بگو پس فردا این بچه خونه ما خدایی نکرده یه اتفاقی برایش بیوفته میان یقه تورو میگیرن

چند تا کار کن به شوهرت بگو حق نداری جواب تماس برادرت را بدی و اگر گوش نکرد تلفن را بگیر و خودت به برادر شوهرت بگو من وظیفه ای در قبال تفریحات خانم شما ندارم بشینه بچه اش را نگه داره . اگر شوهرت نگذاشت خودت تماس بگیر به برادر شوهر و جاریت بگو من به هیچ عنوان بچه شما را نگه نمی دارم 

نهایتا قهر می کنند و از دستشون راحت میشی 

یه کاری کن خودشون بچه رو نیارن....پسرت یه بادمجون زیر چشمش بکاره کارت راه میفته

وا اون بچه چیکار کنه حرف ها میزنین ها.اونم بیچاره عین توپ فوتبال پاس کاری میشه مطمینن اونم دوست داره پیش مادر وپدرش باشه

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
وا اون بچه چیکار کنه حرف ها میزنین ها.اونم بیچاره عین توپ فوتبال پاس کاری میشه مطمینن اونم دوست داره ...

شوخی کردم مهربون.....ولی اگر از طرف بچه ها ناسازگاری پیش بیاد بدون دلخوری نمیارنش،بچه ها با هم نسازن دیگه توجیحی نداره بیاد

به شوهرت بگو به برادرش بگه که اونسری هم اوردین کلی بحثم شد با خانومم. چون گفت بچه مسئولیت داره خدای نکرده حالش بد شه یا اتفاقی براش بیفته ما چیکار کنیم. اگه خودتم دیدن همینو بگو. بگو واقعا استرس کشیدم تا بردینش. خیلی هم دوسش دارم ولی مسئولیت پسربچه کلا سخته مخصوصا وقتی دوتا میشن

وا اون بچه چیکار کنه حرف ها میزنین ها.اونم بیچاره عین توپ فوتبال پاس کاری میشه مطمینن اونم دوست داره ...

بچه ش گناه داره طفلک، انگار مادری به خود نمیبینه،همش خونه اینو اونه

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
میتونی ب مادرشوهرت بگی تا ب گوششون برسونه...بگو من مسئولیت بچه شونو بعهده نمیگیریم.نیارنش دیگه

خونه مادر شوهرمم میذاردش ولی با ماهم زیاد تماس میگیره که بچه ش رو بیاره،من با بی مسولیتی پدرومادر بچه مشکل دارم،طفلک همش خونه اینو اونه

چند تا کار کن به شوهرت بگو حق نداری جواب تماس برادرت را بدی و اگر گوش نکرد تلفن را بگیر و خودت به بر ...

برادرشوهرم درکنار پرو بودنش خیلی مهربون هم هست از حق نگذریم،اخلاق خوب هم داره شوهرمم دوسش داره نمیخوام بین شون کدورت پیش بیاد فقط محترمانه میخوام بهش بفهمونم من وظیفه ندارم بچه ش رو نگه دارم و خودش و زنش برن تفریح

تاحالا هم چندبار محترمانه پیچوندم ولی انگار اصلا نمی‌فهمه نه خودش نه زنش

برادرشوهرم درکنار پرو بودنش خیلی مهربون هم هست از حق نگذریم،اخلاق خوب هم داره شوهرمم دوسش داره نمیخو ...

بنده خدا این آدم ها اخلاق خوب دارند که از بقیه سوء استفاده کنند فکر کردی نمی فهمه می پیچونیدش ؟؟؟؟ عمدا خودش را می زنه اون راه آخه دور از جون خنگ که نیست . اگر می خواهی مودبانه رفتار کنی بگو من و شوهرم هم هر روز بعد از ظهر برای خودمون برنامه باشگاه و کلاس گذاشتیم و بچه مان را هم نوبتی همراهمون می بریم و اصلا خونه نیستیم .