2777
2789
عنوان

توروخدابیاین شوهرم گفت ازتومیگذرم ازمامانم نمیگذرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2129 بازدید | 165 پست

عزیزم شوهرت تو فشار هست درک کن الان ناراحته از طرفی باباش سرطان داره از طرفی مامانش هی بهش فشار وارد می‌کنه تو یه زمان مناسب با شوهرت حرف بزن بگو اگر میخوایی با مامانت زندگی کنیم یه خونه دو طبقه بگیر یه طبقه ما یه طبقه مادرت یا خونه ای بگیر که نزدیک مادرت باشه ولی اینکه تو یه خونه زندگی کنیم من نمیتونم ببین چی میگه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سخته ولی کار درستو شوهرت میکنه

چرا اونوقت؟ اینکه گند میزنه تو زندگی مشترکش که مادرش بیاد لته شه کجاش خوبه؟ اگه مادرش پیر و ناتوان بود ی چیزی... وقتی سالمه چرا باید بیاد خونه ی پسرش؟ 

الان مگه وقت اين حرفاست؟چقدر بي سياست و سادع هستي..

اخه دکترپدرشوهرمو جواب کرده بخداازاول مادرشوهرم ذره ای دلش براشوهرش نسوخت الان مطمئنم که پدرشوهرم خدای نکرده طوریش شه این بااین رفتاراش میادتوخونا من  میدونی اخه چی میگه میگه من روزم میترسم خونه تنهاوایسم چه برسه شب

چه مادرشوهری!چه آدم عجیبی!همسرش مریض شده به جای اینکه شوکه باشه و دنبال درمان باشه فکر بعد از مرگشه! ...

بقران ازروزی که فهمید شوهرش مریضه فقط خودشوزد به گریه که این بمیره من بایدباشمازندگی کنم

والا با این خانواده پدرشوهرت دووم نمیاره

جای امید به بهبودیش فکر بعد مرگشین😔

هیچی نگو صبر کن ، فکر فردا رو همون فردا کن

مادرشوهرت هم زرزر کرد

بگو :«انشاالله پدر خوب میشه ،مگه خدای نکرده طوریش شده که عزاداری میکنی به جای این فکرها بشین برای سلامتیش صلوات بفرست »

با سیاست جواب بده تا دهنشو ببنده

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

ببین الان وقت زدن این حرف نبود پدرشه برگ چغندر که نیست خب الان روانش ریخته بهم مامانشم از اونور زار و زار داره رو مخش راه میره تو که اینطوری صبر کن کم کم به وقتش

ولی از من بهت نصیحت زیر بار نریا