2777
2789

پدرشوهرم چندروزه فهمیده سرطان داره یه هفتس خونمون اومده همش دنبال دوادکترشیم،سرطان پانکراس بدخیم داره

حالااین وسط ازروزی که پدرشوهرم مریض شده مادرشوهرم ازاولش فقط نشست زیرپای شوهرم گریه کرد که اگه بابات بمیره باید شمابامن زندگی کنین من مثل بقیه نیستم من تنهامیترسم زندگی کنم... حالا الان ماتواتاق درازکشیدیم یهواومدتواتاق نشست گریه کردکه اگه بابات بمیره من تنهانمیتونم باید شمابامن زندگی کنین،

منم ازاول باشوهرم قیدکرده بودم که من هیچوقت باکسی قاطی زندگی نمیکنم

بعدمنم الان باشوهرم صحبت کردم گفتم مامانت ازروزاول ذره ای بفکربابات نبوده فقط بفکرخودشه درصورتی که خیلی سرحاله ومیتونه تنهازندگی کنه ولی همش میخادخودشوبه ماچسب کنه،من ازاول بهت گفتم نمیتونم قاطی زندگی کنم چرا ازالام توجیهش نمیکنی بعدیهوبرداشت گفت فکرکردی من اونومیندازم دنبال تومیام گفت هرجادوسداری برو من بامامانم زندگی میکنم

یعنی دلم میخا فقط همین الان بزارم برم ازین خونه

میخام برم خونه مامانم دیگ نیام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از همین الان خدا بهت صبر بده... مادره با اشک های تمساحش چنان موندگار شه پشمات بریزه

دقیقا بخدا فقط اشک تمساح میریزه فقط میخاد خودشولوس کنه شوهرم نازشوبکشه خودشوبه موس مردگی زده